Ekip Savaşları Sonuçları
-
@aliugurlu61 aynen osmana bildirmek lazım önemli başlık çünkü.
-
Değerli Ekip Üyeleri ,
Savaş sonuçlarınızı aşağıda linki verilmiş olan forma girebilir, toplu sonuçları Ekip Savaşları Dokümanı'ndan inceleyebilirsiniz.İyi oyunlar
-
@Sultangazililer1 Nasıl yani ?
-
savaş sonuçları dökümanını incelediğimde yaptığımız bir çok savaşın kaydını göremedim. Halbuki daha önce yer alan forumlara savaş sonuçlarımızı bildirmiştik zamanında.
-
@Bayram-Karakuş Daha önceki forumda bir yetkim olmadığı için birşey diyemeyeceğim, ama onun dışında savaş kayıtlarını ( Sonuçlarını ) sisteme siz giriyorsunuz şuan. Daha öncesi için kayıtlarınız mevcutsa sisteme yine girebilirsiniz, ben kontrol ederim.
-
@Bayram-Karakuş her savaşın resmi kayıtları var ise siz bildirin, iki kere yazılmış hatayı ise düzelteceğim
-
@Bayram-Karakuş said in Ekip Savaşları Sonuçları:
@mrtgll33
ekran görüntüsündeki ilgili alandaki ekip savaşımız mükerrer yazılmış olup düzeltilmesini rica ederiz. Tşk.
Savaş dökümanında hala aynı gözüküyor. Düzeltilmesini rica ederim. Tşk.
-
@Bayram-Karakuş Hata düzeltildi
-
@sultangazililer1 said in Ekip Savaşları Sonuçları:
@mrtgll33 Bildirmesek ne oluyor ki ? Yada bildirirsek getirisi ne ?
Ekipler yakın süreçte büyük bir güncellemeden geçecektir diye tahmin ediyorum. Bu ekip savaşı puanları ekiplerin gücünü gösteriyor. Önceden bir katsayı vardı. Güçlü ekiple oynarsan daha çok puan kazanıyordun. Hiç savaş yapmamış veya puan kazanmamış bir ekiple oynarken de en az puanı alıyordun. Her ay sonunda güncel liste açıklanırdı ve ekipler adeta savaş yapmak için birbirlerini yerdi.
-
@kaiser-brian-clough Bu katsatı olayını ve ekipler puan sıralamasını biz şuan WNT'de uyguluyoruz. Yani bir ülke, katıldığı turnuvada X ülkesini yenince 50.0 - Y ülkesini yenince 150.0 katsayı puanı alabiliyor. Anlaşılacağı gibi X ülkesi daha düşük sıralamada bir ülke, Y ise daha iyi sırada. Ve bu şekilde bir turnuva başlagıcı olacağı zaman 1. 2. 3. 4. torbalar direk belirlenebiliyor. Kimse itiraz edemiyor çünkü sistem var, turnuvada kazanırsan ayrı hazırlık savaşında ayrı katsayı alınması tabiki normal. Mesela Arjantin yetkili menajeri çıkıp diyemiyor ben neden 3.torbadan katılıyorum? tam tersi turnuvaya daha çok ilgi gösteriyor çünkü ne kadar galibiyet başarı, onu hem savaş sıralamasında hemde bir sonraki turnuvada daha üst torbaya/sıralamaya çekecek.
Uzun lafın kısası bir sistem var ve herkes saygı duyarak işin sayılara sistemlere döküldüğünü görerek ayrı bir hevesle oynuyor.32 ülkeli bir WNT turnuvasında bile geçen sene yaptığım ankete 1200 menajer katıldı, demekki insanlar bu tarz şeyleri görmek istiyor. Bu sistemi GB getirecektir mutlaka, ama rayına oturması zaman alabilir. Eskiden mariolacatus ilgileniyor "Events Manager"
Yenisi de böyle şeyler yapmalı, ama tabiki bunun için GB turnuva yapmalı Ben veya bir başkası değil. -
Bu forumunda iğnelenmesi gerektiği düşüncesindeyim.