Bireysel Rekorlar ve Başarılar
-
@F.S.M.0.13 Şampiyonluk resmi
-
@F.S.M.0.13 Olmaz olmaz
-
@Sultangazililer1 tamam akşam bir aksilik olmazsa
-
@35EfsaneUquR35 bu çekişmemi anlamadım yahu. Ligin ilk yarısı biter ligde çekişme olur da anlarım, lakin ligin başı henüz
-
@Bayram-Karakuş Anlamadıgım nokta şu neden her paylaşılan bir şeye insanları rencide etmeden yorum yapmıyorsunuz begenmiyorsan yorum atma kardeşim begenmek zorunda degilsin anlata bildimmi.
-
@35EfsaneUquR35 yorumumda seni rencide ettiğim yokki, sadece seni değil kimseyi rencide etmedim etmiyorum. Sadece bazı şeylerin abartılarak gerçeklik dışına çıkılmasını absürd buluyorum hepsi bu. Hem, çekişme olarak adlandırdığın şeyin çekişme olmadığını belirttim. Ligin ilk yarısı biter yada ligin son haftalarıdır b durum olursa evet o çekişme olur, lakin ligin başında böyle bi çekişme olmaz, anlatabildimmi.
-
@Bayram-Karakuş @35EfsaneUquR35 Gerilmeye gerek yok arkadaşlar, daha sakin olalım
-
@35EfsaneUquR35 Forumda bu tarz yazışmalar varsa, merak edebilirim Konuyla alakalı daha fazla mesaj gelmemesini rica ediyorum
-
24 maçta 100 gol buldum. Başarı gibi gözüküyor Birde benim dışımda ilk 6 takım 2.'lik mücadelesi veriyor, kimse sırasını koruyamıyor bende hepsine gülüp geçiyorum
-
@babuşthekıro Tebrikler Kardeşim.
-
@babuşthekıro tebrikler güzel tablo
-
Bu da Benden Olsun,Turnuvadaki Menajer Arkadaşlarımızın Dünya Sıralamaları Ligin Kalitesini Göstermektedir...!
-
@F.S.M.0.13 Tebrikler abi ilk defa organize ettiğimiz turnuvamızda şampiyonun bizden çıkması gurur verici :clap_tone1: :flag_tr: 96 menajer arasından en iyisi F.S.M.0.13 diyoruz o zaman İşin tuhaf tarafı 17.kim öyle ya tanıdık geldi :hugging:
-
@F.S.M.0.13 Valla bilemiyorum 38 maç 19 beraberlik nedir ya :thinking: :rofl:
-
@F.S.M.0.13 Öyle diyelim bari abi