STSL Turgay Şeren Sezonu (2016-2017)
-
@cassano90 http://www.mackolik.com/Mac/2580971/Kayserispor-Besiktas 0-1 diğeri de zaten bildiğiniz gibi 2-2 intikama gerek yok ama şampiyonluk konusunda etkiledi puan olarak herkeste beşiktaş şampiyon olacak izlenimi var sizinde elinize koz geçti kendiniz gerilerdesiniz beşiktaş ta olamasın istiyosunuz en ufak puan kaybında hemen fırsatçılık yapıyorsunuz böyle uefa konusunda türk takımını desteklesene sırf beşiktaş düşmanlığından uefa konusunda psgyi konuşmuşsun olympiacosun sahasında 1-1 berabere kaldık vodafone arena da da alırsak tamamdır siz elendiniz biz temsil ediyoruz gurur duyun BEŞİKTAŞLA ... GURURLAN
-
@cassano90 said in STSL Turgay Şeren Sezonu (2016-2017):
@esaret333 kayseri vurup geçiyor kardeşim galatasaray veya beşiktaşın kayserispor ile başka maçı olmadığı için intikam söz konusu değil ancak ztk da 3-0 yendik biz deplasmanda bir de mabedimiz şükrü saraçoğlunda da yendik mi tamamdır ama kayseri iyi takımdır severim kendilerini.
Sergen Yalçın'ı da sever misin
-
@esaret333 yok sadece kayseriyi sergeni değil ayrıca beşiktaşın şampiyon olmasını bir fenerbahçe yada galatasaray taraftarı bunu istemez. ancak hiçbir zaman avrupa maçlarında rakiplerimin kaybetmesini istemedim. belki bazı şeylere yada birilerine sinirlenip rakip takım kazanması adına yazmış olabilirim ancak kendi ligimiz ayrı avrupa ligleri ayrı yabancı takımlar yerine neden ülkemizi temsil eden takımlar kupayı kazanamasın ki ?
-
Beyler bence 3 büyüklerin borçta olmasının iyi yanları da var, anadolu takımları şans buluyor. Bundan 5-6 sene önce her sene aynı tablo oluyordu; GS - FB - BJK - TS - BS şimdi rekabetin biraz daha arttığını düşünüyorum ve böylece avrupa başarısı da artar. Osmanlıspor gibi olsa tüm takımlarımız ne güzel olurdu. Her takım 10 senede en az 1 kere avrupaya gitse ülke puanı tavan yapardı ki 2 bin puan sonra ilk 2 clde 3-4 direk avrupaya gidecek
-
Tebrikler Konyaspor
-
kardeş takım trabzonspora başarılar dileriz
-
Medical Park Arena’da bu akşam saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı, hakem Halis Özkahya yönetecek. Dev mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.
İKİ TAKIMIN 11'LERİ BELLİ OLDU
TRABZONSPOR:
Onur, Mas, Medjani, Uğur, Pereira, Onazi, Okay, Yusuf, Olcay, Castillo, N'DoyeGALATASARAY 11:
Muslera, Semih, Cavanda, Carole, Linnes, Selçuk, Tolga, Sneijder, Yasin, Bruma, Podolski -
Konyaspor'u galibiyetinden dolayı kutlarım
-
Bir FENERBAHÇE taraftarı olarak Aykut Kocaman ve Ersun Yanal'a kulübümüzce yapılan haksızlıktan dolayı her zaman çalıştırdığı takımlara destek veriyorum. Bugün özellikle ilk yarıda ortaya koyduğu performans bulduğu ilk gol, ikinci yarıda Yusuf Yazıcı'nın attığı güzel gol ve ilk yarıda olmayan bir ofsayt için düdük çalınan, son 25-30 dakikasını 10 kişi oynamalarına rağmen güzel bir oyun ve defans ile mücadele eden Trabzonsporu tebrik ederim. Dediğim gibi Ersun Yanal ve Aykut Kocaman her zaman adamdır. Adam her yerde adamdır. Dün konyaspora yenilmemize rağmen Aykutu destekledim. bunda utancak bir durum yok.