OSM Taktikleri
-
Bu başlığı kapatmak lazım bence
Genelde her cevap 4-3-3 , 4-2-3-1 veya 4-5-1 oluyor
4-3-3'le geçirdiğim bir sezonu paylaşmak istedim.
-
@babuşthekıro hacı ben bu oyunda 433B KK, 442A KK ve 523A uzun toptan başka taktiğe güvenmiyorum valla
-
BEYLER BU 4 4 2 A PAS OYUNU NASIL OLUYOR TAM OLARAK TAKTİĞİ YAZABİLECEK VAR MMI ??????
-
Murat abi yine sıkıştığım anlardan biri ve yine senden yardım istiyorum
Benim için oldukça önemli bi maç Arkadaşla hırslıyız
Benim kadro değerim 376 onun ki 392 . Maç benim sahamda. Onun taktiği 4-5-1 K.G.V Genelde ofsayt taktiği açık oynuyo ve alan savunması yapıyo. 4-3-3 B ile mi çıkmalıyım mutlak kazanmak için. 4-3-3 b diyorsan diğer ince ayarları ne yapmalıyım
tavsiyen nedir
-
@Arda-Öksüz 4-5-1 tehlikeli taktik fakat bazen ekip savaşlarına bakıyorum değerleri yakın takımlar 4-5-1 ile çıkıyor. Murat abiyi bekle
-
@Arda-Öksüz Valla bana kalsa sen 4231 KGV oyna, orta sahan forvete yardım etsin. Pres abartılı olmasın 60-70 arası.
-
@mrtgll33 Denicem abi sonucu yazarım
sağol
-
forumu çok kullanmayan biriyim 4 yıllık taktiğimi söylüyorum size lige başlarken genelde forveti 5 veya daha çok olan hedefide 7 ila 10 bi takımla başlangıçta 4-3-3 b agresif paslı oyun daha sonra 2 defansif forvet alıp 4-3-3 a ile kanatlardan oynuyorum (forvetler sadece hücum-orta sahalar forveti destekle - bekler ileri geri ) rakibe yakın oyna-ofansif-yüksek hızda paslaşma .Bu benim kullandığım genelde faydasını gördüğüm bi taktiktir uygun bulmayan olabilir
-
@Yusuf-Hayaloğlu ben genelde ofansif bek alıp ligde asist lideri yapıyorum onları
-
@Yusuf-Hayaloğlu Kardeşim sağlıklı olmasını istiyorsan, beraberliğe yatarsan herkes yerinde, yatmam dersen ortasahalar forvete destek olsun, yalnız istersen City ol 4-5-1'i kullanmayı bilmezsen kullanmayacaksın
-
@babuşthekıro 532 mi :thinking:
-
orta saha sabit kal diyorum defansı da geride kal diyorum forvetler ileri de kal diyip uzun top yapıyorum bir de üstüne son dakikalarda (eğer rakip çok çok güçlüyse) özel antrenmanı basıyorum en kötü beraberlik yada 1 farkla falan galibiyet aldım bu zamana kadar. o da zaten sadece 6 kez denedim 2 sinde beraberlik aldım 4 tanesini kazandım 1-0 lık 2-1 lik skorlar ile. bugün yine deneyeceğim rakip epeyce güçlü 523A uzun topu bastım çizgi taktiklerini yukarı da dediğim gibi ayarladım sonuçlar 1 saate açıklanır editlerim skoru
-
@esaret333 sen soraydın arkadaşlarımız veya ben cevap verirdim.
ayrıca şunu söylemek istiyorum bu oyunda güvenmediğim 2 taktik var ve bunlar 4231 ile 451'dir. çok tavsiye edilen ve çok fazla rağbet gören bir taktik olmasına rağmen hiç kanım kaynamadı bu taktiğe. 4231 veya 451 oynamak yerine 532 kontra atak, 523 uzun top taktiklerini tavsiye ederim. bugün yine benden 2-3 kat üstün olan rakibimi 523 uzun top ile 4-0 yendim. tabii çizgi taktikleri bu oyunun en önemli kısmı. @esaret333 kardeşimizin dediği gibi bu oyunu öğrenmek için en iyi yol kendi taktiğinizi kendiniz oluşturun. bu şekilde daha verimli olur. herkese iyi geceler. -
@Kerem-Moises kadro değerim 480 rakip lider durumda kadro değeri 520 milyon 4.4.2 B oynuyor kanatları kullan alan markajı ofsayt taktiği yok nasıl bi taktik ile çıkmalıyım deplasmanda oynuyorum hakem tam kırmızıda acil cevap kadro yada taktık de değişiklik yaparsa hemen yazarım tekrar bu taktıklerın antisini versen yeterli şimdilik teşekkürler
-
@cassano90 mantelite ofsayt msrkaj sertlik vs. Bunlar ne olmalı ?
-
@Kerem-Moises manteliteler nasıl olmalı tek pas futbol dengeli defnsif vs. ?
-
@Kerem-Moises baskı ne olsun. Birde deplasmanda oynuyorum bu taktıkler mutlak işe yarar mı ?