OSM Taktikleri
-
@esaret333 said in OSM Taktikleri:
@mrtgll33 başkalarına verdiğin taktiklerde başarısız olduğunda ne diyolar sana çok merak ettim
bir de coins falan satın alıyor musun hedefi 15 olan takımı 1. yapmışsın baya bi zor iş kesin coins almışsındır
Bana bişey demelerine gerek yok ben özelden yazıyorum taktik tutmadıysa üstünde analiz edelim diye
hedefi 15 olan Takımı 1.yaptığımda coins sistemi daha gelmemişti. Daha sonradan bi kere daha öyle yaptım ama coins almamıştım zaten vardı
ayrıca zor veya kolay olacağını anlamak için iyi menajerlerle oynamalısın
Coins almak da, coins ile oynamakta normal birşey.
-
@Grug-Dex said in OSM Taktikleri:
22 gün önce daha lig başlamadan F.S.M.0.13 hocamdan arsenal için hangi rotasyona gitmeliyim hangi taktiği kullanmamı önerirsiniz diye öneri istemiştim ve bana yardımcı oldu 23 gün sonraki takımın hali namağlup lider olarak ilerliyorum yardımcı için çok teşekkürler
Hocam bu hangi taktik acaba? :thinking:
-
@Alper-Uçar said in OSM Taktikleri:
@Grug-Dex said in OSM Taktikleri:
22 gün önce daha lig başlamadan F.S.M.0.13 hocamdan arsenal için hangi rotasyona gitmeliyim hangi taktiği kullanmamı önerirsiniz diye öneri istemiştim ve bana yardımcı oldu 23 gün sonraki takımın hali namağlup lider olarak ilerliyorum yardımcı için çok teşekkürler
Hocam bu hangi taktik acaba? :thinking:
kanatları kullan 4-3-3b
-
@Grug-Dex tebrikler :pray_tone1:
-
@Bavernas kardeşim tık'ı açıklar mısın? tık dediğin kat olabilir, 10 milyon olabilir, 100 milyon olabilir nedir tık?
fazla fark yoksa 4-3-3A - KK - Alan Savunması - Ofsayt Yok oyna Baskı %60 ayarla (sanırım rakibe yakın oyna oluyor) Dengeli ve Yüksek Hızda Paslaşma yap
-
@esaret333 kardeşim adam oyunun ilk 1000 sırasındakiler ile oynuyor biz kendimizi iyi sanıyoruz
-
@esaret333 Kornerleri ortasahanın kullanması idealdir bence kardeşim.
-
@abtulbaki 4-3-3 kk oyna
-
@Bavernas kardeşim maç oynanmadıysa değiştirmeni öneririm, Kadronuz yakın 4-5-1 çok saçma olacaktır. 4-3-3A KK - Alan Savunması - Baskı 60 - 70 arası ve Dengeli oynayabilirdin.
-
@Bavernas herkes yerinde ve tempo yüksek hızda paslaşma
-
@Bavernas ne zaman maç
-
@babuşthekıro Bravo
-
oyunun en kral taktiği 352 kimse bilmiyor 4 takımımda da bunu oynuyorum
-
@DoğukanUçanOfficialS Aydınlat bizi o zaman
-
sizce bu takımla hangi taktik oynayabilirim ? Hedefi 13.lük (kümede kalma )
-
yukarıdaki mesajda resim yüklenmemiş takım bu yardımcı olursanız çok sevinirim
-
@thekingisbackmg ilk haftalar 4-4-2 işini görür en kısa sürede kadro kurup 4-3-3 oynat
-
Her maç taktik-sistem değiştirmek mantıklı mı?Deplasmanda kontra atak futboluna dönüp iç sahada 3'lü defans çıkmak vs. gibi şeyler?
-
@Volo121212 Olabilir neden olmasın.
-
Arkadaşlar 433b oynuyorum kanatları kullan oynuyorum da forvetlerim orta sahaya göre daha iyi paslaşmalı ve orta sahanın forveti destekle oynasam daha iyi olur mu