2018 FIFA Dünya Kupası
-
Yetenekli oyuncular çok var lakin yetenekli oyuncuların eskiden dayısı olması lazımdı iyi bi yerlere gelebilmesi için, bu zamanda ise iyi bir menajeri olması lazım. Ne kadar çok yetenekli olursa olsun br futbolcunun menajeri eğer kulüplerle iyi diyalog içerisinde değilse futbolda yükselme şansı o kadar az olur.
Gelelim yabancı sayısına ligimizden oyuncu çıkartamadıklarından ki buna sebeplerden birisi de yabancı sayısıdır, e oyuncu da ihraç edemediğimizden Milli Takımızın ve de kulüp bazındaki takımlarımızın istikralı olabilecekleri zannetmiyorum. Başarı olurmu derseniz, olur derim ama inişli çıkışlı olur. Hiç bir zaman istikrarlı başarılar olmaz.
-
A Milli Takım kadrosu açıklandı!
2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri’nde 24 Mart’ta Antalya’da Finlandiya ile karşılaşacak, ardından 27 Mart’ta Moldova ile Eskişehir’de bir hazırlık maçı yapacak A Milli Takımımızın aday kadrosu açıklandı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim; Kayserispor’dan Güray Vural ve Deniz Türüç, Gençlerbirliği’nden ise Serdar Gürler gibi isimleri ilk kez davet etti.
A Milli Takım'ın 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde oynayacağı Finlandiya ve Moldova maçı aday kadrosu belli oldu. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim; Kayserispor’dan Güray Vural ve Deniz Türüç, Gençlerbirliği’nden ise Serdar Gürler gibi isimleri ilk kez davet etti.
Barcelona'daki Milli yıldızımız Arda Turan da yine kadroda yer aldı.
İŞTE A MİLLİ TAKIMIN ADAY KADROSU:
KALECİ:
Harun Tekin (Bursasor), Recep Kıvrak (Trabzonspor), Volkan Babacan (Başakşehir)DEFANS:
Gökhan Gönül (Beşiktaş), Şener Özbayraklı (Fenerbahçe), Ahmet Çalık (Galatasaray), Çağlar Söyüncü (Freiburg), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Ömer Toprak (Bayer Leverkusen), Güray Vural (Kayserispor), İsmail Köybaşı (Fenerbahçe)ORTA SAHA:
Emre Mor (Borussia Dortmund), Serdar Gürler (Gençlerbirliği) , Arda Turan (Barcelona), Deniz Türüç (Kayserispor), Emre Çolak (Deportivo La Coruna), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Selçuk İnan (Galatasaray), Cengiz Ünder (Başakşehir), Olcay Şahan (Trabzonspor), Volkan Şen (Fenerbahçe)FORVET:
Cenk Tosun (Beşiktaş), Enes Ünal (Twente), Yunus Mallı (Wolfsburg) -
yaralanması İrlanda Coleman
-
@alvarorr_98 Çok geçmiş olsun Umarım eski sağlığına tekrar kavuşur.
-
-
Millilerden 3 gollü galibiyet
A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Eskişehir'de Moldova ile karşı karşıya geldiği maçtan 3-1 galip ayrıldı.
A Milli Takımımız, hazırlık maçında Moldova ile karşılaştı. Yeni Eskişehir Stadı'ndaki karşılaşmayı Millilerimiz 3-0 kazandı.
14.dakikada Ay-yıldızlılar Emre Mor'un golüyle maçta öne geçti: 1-0
24.dakikada Millilerimiz Ahmet Çalık'ın golüyle maçta farkı ikiye çıkardı: 2-0
52.dakikada Ay-yıldızlılar, Cengiz Ünder'in golü ile maçta farkı üçe çıkardı: 3-0
90+2'de Moldova, Radu Ginsari'nin golü ile farkı 2'ye indirdi ve skoru belirledi: 3-1 -
@Sosyokrat Valla maçı izlerken gözlerim doldu Euro 2008 'de ruhu hissettim . Geleceğin parlayan yıldızları .
-
@xLeadeRJacK Genç kuşak çok iyi olacak Milli takım için
-
@mrtgll33 Kesinlikle . Gelecek Kosova deplasmanına bu kadroyla çıkılması gerek şuanki puan durumunada bakarsak İzlanda'yı kesinlikle yenmemiz gerekiyor . Bunun yanı sıra Kosova , Finlandiya ve Ukrayna maçlarındanda minumum 7 puan alırsak oldu bu iş Bir Uluslurarası Turnuvaya daha Türkiye'siz katlanamam. kendimi bildim bileli Türkiye'yi uluslurarası turnuvalarda destekeleme şansı bulamadım en son 2008 de 10 yaşında felanım ufak ufak hatırlıyorum oda .
-
@xLeadeRJacK Direk bu kadro ile çıkmak doğru olmaz, biraz tecrübe biraz genç oyuncular ile Kosova dan rahat 3 puan alınır. Darısı diğer maçlara :flag_tr: