OSM Taktikleri
-
Selam. Bir sey rica edicem 433a kullaniyor rakibim arsenal onda, bende liverpool takim farki cok hangi taktik deneyeyim?
o 433 ve kanatlari kullaniyor. 4231 kaleyo gorumce vur ve 424 uzun top denedim her ikisinde defansif yine de kaybettim 2-0 ve 6-0 onun takimi cok guclu ne olur yardimci olun -
@The-Perfect-38 Valla şanssızlık olmuş, üstün oynadığın taktik ile devam et bence
-
selam karşı takım benden güçlü 4-4-2 b paslı oyun alan markajı ve ofsayt tuzaklı oynuyor hangi taktikle çıkarsam daha iyi olur ?
-
@29aso29 said in OSM Taktikleri:
Arkadaşlar rakip 442 a oynuyor. Özel antremana da çıktı. Benim kadrom 500M değeri var onunki ,200M şimdi yine 433b ye devam mı edeyim özel yapmadan yenebilir miyim
-
4 3 3 a yapıp kanatları k yap yenersin %79
-
4 -3-3 a yapıp kanatları kullan yap presi dengeli yap yenersin
-
Beyler rakip Real Madrid ben Borussia Dortmund adam güçlü anlayacağıniz üzere rakip 433 A paslı oyun oynuyor ben ne yapiyim antrenman kampida kullandım
-
@The-Perfect-38 antreman kampına girdiysen 433A KK oyna pres yüksek olmasın
-
4-3-3 b pas rakibin kadrosu 1 tik daha iyi ne ile cikmaliuyim????
-
Murat Usta Taktik İşe Yarıyor Ya
7-0
allah razı olsun -
@SütlüPizza Tebrik ederim kardeşim
-
@SütlüPizza aynı 433KK en randıman verendir
-
@SütlüPizza ben 2 sezon man u kullandım bir sezon 4 5 1 kg vur ile şampıyon oldum ama orta sahaların saglamsa işe yarıyor diger sezonda 2.oldum kanatları kullan yaptım ama sadece 2 yenilgi aldım onlarıda ilk hafta man utd ye451 ve 433 iyi gidiyor.
-
sagol kardeş akşam alırım man.ciyt yi ilk hafta manu ile mi yapıoduk
-
@SütlüPizza evet ben aldıgımda ilk hafta city ile 4.hafta tothnamla karşılaştım