OSM Taktikleri
- 
Murat Usta Taktik İşe Yarıyor Ya  
 7-0
 allah razı olsun @SütlüPizza tebrikler güzel skor :pray_tone1: 
- 
arkadaşlar rakip 433a kk oynuyor ben ev sahibiyim 433 b oynuyorum kadrom rakiple hemen hemen aynı rakip antreman kampına gitti 451 çıkayım mı? 
- 
arkadaşlar rakip 433a kk oynuyor ben ev sahibiyim 433 b oynuyorum kadrom rakiple hemen hemen aynı rakip antreman kampına gitti 451 çıkayım mı? @Guerlain1903 kamp kullanmayacaksan çık ama risk alırım dersen 433 devam 
- 
@SütlüPizza tebrikler güzel skor :pray_tone1: @Bilocan-Bingul eyw kardo 
- 
@Guerlain1903 kamp kullanmayacaksan çık ama risk alırım dersen 433 devam @mrtgll33 risk aldım 433b kazandım 2-0:D 
- 
@mrtgll33 risk aldım 433b kazandım 2-0:D 
- 
@Svennn9999 433bB Kanatları kullan veya 433A Kaleyi görünce vur taktigi kullana bilirsin  
- 
@Svennn9999 Forvetler Sadece Atak orta saha forveti destekle defans geride kal Tam saha baskı ofansif Yüksek hızda paslaşma bunları kullan kardeşim başarılı olursun( NOT: Bunları422A içinde kullana bilirsin  
- 
@Svennn9999 Evet Olur. 
- 
@thekingisbackmg 4-4-2 A Kanatları Kullan , Sadece Hücum , Pozisyonu Koru - Bekler İleri Geri Dengeli 
 Ofansif
 Topa Hakim ol
 AgresifDene bakalım bunları bir faydası olacakmı 
- 
@thekingisbackmg 4-4-2 A Kanatları Kullan , Sadece Hücum , Pozisyonu Koru - Bekler İleri Geri Dengeli 
 Ofansif
 Topa Hakim ol
 AgresifDene bakalım bunları bir faydası olacakmı @xLeadeRJacK 442 de kanatları kullandan randıman alıyor musun gerçekten ? 
- 
@thekingisbackmg Gözü kapalı 433 rahat oynarsın  
- 
@Derrick-Lannister Armut mu daha iyi karpuz mu gibi olmuş hocam sorunuz