Başarılar
-
Başarılar kısmındaki görevlerin daha da genişiletilebileceğini düşünüyorum örnek verecek olursam atıyorum toplam 50 dostluk maçı oyna , 100 sezon tamamla , gol yemeden 250 maç tamamla , 500 kupa kazan üst üste 100 maçta kaybetme , 1000 oyuncu transfer et , üst üste 75 maç kazan , 1000 maç oyna , toplam 2500 gol at ilk aklıma gelen bunlar daha çok yazılabilir bunlardan örnek için yazdım daha da genişiletibilir bunlar
-
aynen %100 katılıyorum çok yetersiz
-
@Legend-Of-Galatasaray Olumlu biraz genişletilebilir
-
Önerinin dostluk maçı kısmına katılmıyorum çünkü bu durumda coinsi fazla olanlar avantajlı olur 50 maç dostluk maçı oynama başarısını hemen tamamlarlar ama onun dışında güzel öneriler düşünmüşsün başarılar bölümündeki görevler arttılırsa rekabet artar oyundaki zevki arttırır.
-
Sayısı artırılabilir. Başarılar bölümü çıktığından beri yeni başarılar eklenecek diyorlar ama ortada birşey yok.
-
Kesinlikle olumlu. Ayrıca ek öneri olarak kulüp veya lig bazında da başarılar eklenebilir. Örneğin "bir ligde 10 sezon boyunca oyna veya 20-50 sezon" gibi. Yada "bir kulüp ile 10 sezon tamamla veya 20-50 gibi" rakamlar tamamen örnekleme amaçlı
Ekstradan forum güncellemeden önce bir arkadaş öneride bulunmuştu. Liglerde gol ve asist krallıkları olmalı (gol krallığı listesi var zaten) ama bu listede gol veya asist kralı olan ilk 3 oyuncuya da ek coins ödülü verilebilir. (ufak miktarlarda da olsa cezbedici olacağını düşünüyorum)
Gol veya asist krallıklarında sezon sonunda 1.sıraya 10coins 2.sıraya 6 coins 3.sıraya 3 coins gibi mesala -
kesinlikle olumluyum. örnekleri çoğaltabiliriz. mesela TOPLAMDA 30 sezon gol kraLI ÇIKAR. BİR SEZONDA 25 ASİST YAP. bir sezonda 100 gol at. GİBİ ÖRNEKLERİ çoğaltabiliriz.
-
coins kazabileceğimiz sadece başarıları tamamlamak görevi var. başka türlü parayla almak lazım. o yüzden arttırılması lazım.
-
Olumlu ya da olumsuz olsun düşüncelerini yazanlara teşekkür ederim
-
@Legend-Of-Galatasaray arkadaşlar bilmedigimden soruyorum biz buraya düşüncelerimizi yazıyoruz ama bu degiştirebilecek yetkide kişiler kimlerdir bu formlardan haberi var mıdır yada osm merkezine nasıl ulaşıyor bu görüşlerimiz bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
-
@Legend-Of-Galatasaray iletildi