OSM Taktikleri
-
@Eray-Akblt çok forvetli rakibe karşı adam adama oynanmaz, alan markajı kullanmalısın. ofsayt ise garip birşey, çok etki etmez ama kullanıp yararını göreni gördüm, ama kullanıp takımını batıranı da gördüm keşfetmelisin
-
@babuşthekıro Çok teşekkür ederim, hedefim 13, lük güzel transferler ile suan liderin 4 puan gerisindeyim, Yüksek takımlar ile mac yaparken hangi taktiği kullanmalıyım biri 4-3-3 A Dieri 4-2-3-1 Kullanıyor
-
atak oynayan takımların defansı iyiyse bence ofsayt taktiği iyidir. mantığımı kullanıyorum uzun top oynuyorsa rakip yine ofsayt taktiği iyidir.
-
@kloppyavuz 3-4-3 Oyna kanatları kullan
-
Merhabalar, 4-2-3-1 ile oyun kuran benden üstün bir takıma karşı hangi taktikle çıkmalıyım ?
-
@Eray-Akblt 451 KGV mutlaka
-
This post is deleted!
-
4-2-4 B kullan savunma yapanlara etkilidir.
-
Arkadaşlar takımım budur, taktiğim ve dizilişim aşağıda olduğu gibi. Bu takımın içinde bulunduğu oyuncuları göz önünde bulundurarak ( Yeni Forvet Takviyesi Yapacağım ) Sizce Uyguladıgım pres ve taktik doğru mudur ? Deplasmanda Pres Yüzdeleri ve Evde Pres yüzdelerim ne olsun aydınlatırsanız sevinirim.
-
@Cetin-NAZLI https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/276/futbolcu-takım-ve-server-önerileri-oyuncu-gelişimi/118 burayı kullanmalısınız.!
-
Arkadaslar 4231 ve 451 kgv li taktikleri rahat bi sekilde nasıl yenebiliriz kadro 90+ üstü