Oyunda amatörce yapılan güncellemeler .D
-
Oyunun bu kadar oynayanı olmasına rağmen yapılan değişiklikler olsun güncellemeler olsun çok basit düzeyde ve önemsiz şeyler. Eğer daha gerçekçi olunmak isteniyor yada dikkat çekmeye çalışılıyorsa futbolcular, antrenmanlar, sponsorlar, transferler ve maçın oynanış şekli üzerinden güncellemeye değişime gidilebilir. Tabi bunlar benim düşüncelerim ve beklentilerim. Bir simülasyon oyunundan çok şey istediğimi sanmıyorum. Düşüncelerimi paylaşmak istedim.
-
Merhaba @Necromansy
Sizin önerileriniz bizim için her zaman değerlidir fakat yapılan güncellemeleri hiç bir zaman küçümsemeyiniz. Size basit gözüken bir şeyi faaliyete geçirmek hiçte o kadar kolay olmuyor maalesef.
Daha açıklayıcı bir şekilde önerilerinizi dile getirirseniz GB ile konuşabiliriz. -
Verilen emeği küçümsemediğimi yazımda belirtmek isterdim ama eski bir kaç özelliği geri getirmek görselleştirmek zor olmasa gerek. Sonuç itibari ile OSM oyunu popüler bir oyun ve eminim oynayan herkeste böyle olduğunu düşünüyordur. Kısacası kendi düşüncelerimi paylaştım yanlış anlaşılmasın.
-
@Necromansy said in Oyunda amatörce yapılan güncellemeler .D:
Verilen emeği küçümsemediğimi yazımda belirtmek isterdim ama eski bir kaç özelliği geri getirmek görselleştirmek zor olmasa gerek. Sonuç itibari ile OSM oyunu popüler bir oyun ve eminim oynayan herkeste böyle olduğunu düşünüyordur. Kısacası kendi düşüncelerimi paylaştım yanlış anlaşılmasın.
Merhaba Tan, oyun son 1 yıl içerisinde zaten komple görsel olarak güncellemeler yapıldı. Eskiye tekrar gidilmek istese bu güncellemeler değişim neden yapılsın ? Eski bir kaç özellik hangisi ise onu tam olarak yazarsınız ve diğer menajer arkadaşlarımız ona göre yorum yapar.
Eğer daha gerçekçi olunmak isteniyor yada dikkat çekmeye çalışılıyorsa futbolcular, antrenmanlar, sponsorlar, transferler ve maçın oynanış şekli üzerinden güncellemeye değişime gidilebilir.
1- Futbolcular olarak diziliş dizayn ve alınan lisanslar (Bazı Ligler) ile eskiye göre yenilikler yapıldı.
2- Antreman süreleri 24 saatten (1 simulasyon gününden) 8 saate indirildi ve BC ile hızlandırma seçeneği eklendi.
3- Sponsorlar daha önceden lisans olarak alınmamıştı ama yeni güncelleme ile orjinal sponsor reklamları sağlanıyor.
4- Transferler daha önceden gün içinde 4 kere oluyordu, bu 8 transfers simulasyonuna çıkarıldı ve kaşif ile 16 saatte 3 oyuncu getirme sağlandı.
5- Skorboard gibi Maç Deneyimi eklendi, yeniliklere açık bir durum skorboard tabiki.
Yani yazdığınız şeylerde iyi takip ettiyseniz zaten güncellemeler olmuş, ayrıca komple sistem üzerinde yenilikler zaman alabiliyor ve sandığımızdan zoe olabiliyor.
Teşekkürler, iyi oyunlar :handshake_tone3: