OSM Taktikleri
-
alanyasporum en iyi taktik ne olur
-
@zıplayan-helipokter 451 KGV
-
kendi sahamda oynanan kupa maçında penaltılarla yenildim kadrom karşı taraftan daha yüksek olmasına ragmen 2 mizde 4 5 1 çıktık orta sahalarım adaminkinde çok daha iyi olmasına karşı 1 1 berabere kalıp penaltılarla yenildim 451 nasıl bir taktiktir bu taktigie karşı 4231 veya 451den başka taktikle yenmenin yolu yokmudur
-
@blueeyeswhitedragon1 4-5-1 için 4-3-3 KK veya 3-4-3 KK tavsiye ederim
-
Gençler Bi Menchester Ciyt Taktigi Verin Kadroma bakmak isteyen profilden 4 .takımıma girsin screenshot atamıcam erindim
-
@SütlüPizza Sen öyle yaparsan buraya taktik vermek için yazanlarda erinebilir.
-
@SütlüPizza Sanmıyorum.
-
@SütlüPizza kardeş takımına 433a kk taktiği iş görür bence
-
@Bilocan-Bingul onu kullanıyorum zaten saol teşekkürler daha iyi bi taktik arıyorum stili dikkatli yapıyorum her maç 2 sarı yiyorum
-
@SütlüPizza kartıın stille alakası yoktur.Oyun anlayışın etkiler agresif oynarsan sarı yersin 2-3 tane normal oynarsan hiç yemeyebilirsin
-
aynen @SütlüPizza kardeşim onu hakem rengine göre ayarlayabilirsin taktik içinse benim en verim aldığım taktiktir
güçlü takımlarda işe yarar ama yinede sen karar verirsin:thumbsup_tone2: -
Teşekkürler arkadaşlar benim dedigimi siz anlamadınız sizin dediginizi ben anlamadım teşekkürler konu kapansın
-
@SütlüPizza diyecek bişey bulamıyorum
-
650 milyon değerim var takımım tottenham 10 arkadaş oynuyoruz ve hiç yoktan 6. Olmak istiyorum defansım 98 lik oyuncularla mevcut forvet ve ortasahalarım hep 100 lük oldu nasıl bi taktik yapayım öneri lütfen arkadaşlar kesinlikle en kötü 3. Olmam lazım taktik verin çok geniş kadrom yani her maçı almam gerek bilgi pls
-
@efessafak67 Senin Tothenam diye takımın yok acaba birden fazla hesapmı kullanıyorsun ?
-
Selamun Aleyküm Beyler bugun manchester united ile kupa maçında karsılascam 4-4-2 A paslı oyun oynuyorlar. Benim takımım ise liverpool kadro değerlerimiz aynı normalde 3-4-3 B paslı oyun oynuyorum ve ligde ikinci sıradayım sağlam gol atıyorum ama her maç 1 gol yiyorum neredeyse sizce böyle mi oynayayım yoksa farklı taktik önerir misiniz ? (DEPLASMANDA OYNUYCAM)
-
@efessafak67 tottenham ile şampiyon bile olursun Kane ve Alliyi elinde tut yeter taktik olarak 3-4-3 B Paslı Oyun oyna değerlerin 78-75-57 olsun kane gol alli asist kralı olur en önemlisi defansını sağlam adamlardan kur. 3 lü defans oynattığında ortadaki oyuncun stoper sağ ve soldakileri bek oynat
-
@Merrtcann1905 Ben yerinde olsam kadrom iyiyse 4-3-3 A KK çıkarım ama biraz daha garanti oynayim diyorsan 4-5-1 veya 4-2-3-1 KGV tavsiye ederim