STSL Turgay Şeren Sezonu (2016-2017)
-
Teknik direktörü Igor Tudor yönetimindeki ilk karşılaşmasına çıktı.
Galatasaray, geçen hafta sahasında Kayserispor'a 2-1 yenildiği maçtaki ilk 11'ine göre 3 farklı oyuncuyla sahaya çıktı. Sarı-kırmızılı takımda, Rize'ye getirilmeyen Bruma, Hakan Balta ile yedek kulübesinde oturtulan Tolga Ciğerci'nin yerlerine Selçuk İnan, Josue Pesqueira ve Aurelien Chedjou ilk 11'de forma giydi. Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Wesley Sneijder, Eren Derdiyok ve Lionel Carole'ün yanı sıra Armindo Bruma ve Hakan Balta 18 kişilik kadroda yer almadı.
Maça hızlı başlayan Cimbom, 23. dakikada Podolksi ile 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda temposu düşen Galatasaray, 75. dakikada Özgür Çek'in golüne engel olamadı ve 90 dakika 1-1 sona erdi. Bu sonucun ardından Galatasaray, 40 puanla 3. sırada yer aldı.
-
Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş ile Akhisar Belediyespor karşı karşıya geldi. Beşiktaş Arena'da oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 3-1 kazandı.
Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 13. dakikada Cenk Tosun, 27. dakikada Anderson Talisca ve 69. dakikada Atınç Nukan attı. Akhisar'ın tek golü 81. dakikada Olcan Adın'dan geldi. -
fenerbahçeyi gaziantepspor karşısında aldıkları beraberlik için tebrik ediyorum. ayrıca ismail kardeşimizi(ismail köybaşı) onu da ayrı tebrik ediyorum böyle futbolcu yeryüzüne bir daha inmez böyle futbol mu olur abi ya önceden bi köşe vuruşu olsun bi duran top olsun insan heyecanlanırdı şimdi free-kick oluyor topun başında ismail var bu nedir arkadaş önceden bi duran top olunca hangimiz gol atalım diye topun başına geçerlerdi şimdi ismail var bu kadar mı düştük bu kadar mı kötü bi takımız anlamadım ki şu takımı şu hale düşüren sayın azize yıldırımı da ayrı tebrik ediyorum takımın içine ettin tebrik ederim. ayrıca dick advoocat abimizi de tebrik ederim alperi çıkarıp josefi alan sowu çıkarıp fernandaoyu alan volkan şeni çıkarıp aatıfı alan advoocat sana da selam olsun hep beraber takımı düşürdünüz valla helal olsun. önümüzdeki sezon için maratondan alacağım kombineyi de şimdi den düşünmekten vazgeçtim bile hiç yoktan gider basketbol takımı için alırım adamlarda en azından ruh var kazanma arzusu var.
-
@F.S.M.0.13 3-1 Galatasaray içimden geçiyor
-
@F.S.M.0.13 Galatasaray da Tudor Sinan gümüş, linnes ve cavanda kadroya almamış
-
@F.S.M.0.13 ofansif anlamda ne yapar ki Semih
-
@F.S.M.0.13 inşallah diyelim abi