ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
- 
@Sultangazililer1 devam valla ne yapalım dünya şampiyonası için mp kasıyoruz başımıza iş açtılar dedim hadi bizde kolarımızı sıvayalım  @F.S.M.0.13 Bu sene katılım cok olur ülkeden gibi ama bakalım hayırlısı olsun 
- 
@F.S.M.0.13 Bu sene katılım cok olur ülkeden gibi ama bakalım hayırlısı olsun @Sultangazililer1 sen katılırsan ben katılmayacağım zaten 

- 
@Sultangazililer1 sen katılırsan ben katılmayacağım zaten 
  @F.S.M.0.13 Dur da ilk olucak  
- 
@F.S.M.0.13 Dur da ilk olucak  @Sultangazililer1 şimdi sen olursan benim şampiyonluk yalan olur ikinci olmayı sevmem o yüzden dedim  
- 
@Sultangazililer1 şimdi sen olursan benim şampiyonluk yalan olur ikinci olmayı sevmem o yüzden dedim  @F.S.M.0.13 olmaz onu ben demem lazım  
- 
@F.S.M.0.13 olmaz onu ben demem lazım  @Sultangazililer1 katıllalımda gerisi kolay kardesım  
- 
@Sultangazililer1 katıllalımda gerisi kolay kardesım  @F.S.M.0.13 Aynen abi haklısın 
- 
@F.S.M.0.13 Aynen abi haklısın @Sultangazililer1 izledin mi geçen dediğim diziyi 
- 
@Sultangazililer1 izledin mi geçen dediğim diziyi @F.S.M.0.13 Fragmanı izledim  vakit bulamıyorum vakit bulamıyorum
- 
@F.S.M.0.13 Fragmanı izledim  vakit bulamıyorum vakit bulamıyorum@Sultangazililer1 doğru koskoca şirketi tek başına yönetmek kolay değil  
- 
@Sultangazililer1 doğru koskoca şirketi tek başına yönetmek kolay değil  @F.S.M.0.13 10 gündür yoğun tempo biliyorsun abi  
- 
@F.S.M.0.13 10 gündür yoğun tempo biliyorsun abi  @Sultangazililer1 biliyorum dikkat et kendine sen bize lazımsın 
- 
@Sultangazililer1 biliyorum dikkat et kendine sen bize lazımsın @F.S.M.0.13 Eyvallah abi kralsın 
- 
@F.S.M.0.13 Eyvallah abi kralsın @Sultangazililer1 yanlışın var biz kral değiliz krallara taç giydiren bir ecdadın torunlarıyız :flag_tr: 
- 
günaydın arkadaşlar hayırlı günler herkese 
- 
günaydın arkadaşlar hayırlı günler herkese @F.S.M.0.13 Sanada günaydın abi 
 Ve herkese günaydın
- 
7 saattir herkes nerde 
- 
7 saattir herkes nerde @TheKing-38 Biz buralardayız  
- 
@TheKing-38 Biz buralardayız  @Sosyokrat Valla abi 7 saattir kimse bı şey yazmayınca şaşırdım! 
 Hafta içi hafta sonuna göre daha aktif oluyor herkes