ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@F.S.M.0.13 onu sana sormak lazım abi çalışan sensin ben hala atılmadım iş hayatına.
-
@F.S.M.0.13 İnşallah o günleride görürüz abi. Güzel bir iş bulup meşgul olmak, çalışmak cok güzel bence.
-
@GranTurismo17 ınsallah kardesım öğrencimisin
-
@F.S.M.0.13 evet öğrenciyim. Lise 3 e gidiyorum.
-
@GranTurismo17 çok gençsin kardesım daha herşeyin başındasın allah yardımcın olsun
-
@F.S.M.0.13 Amin cümlemizin. İyi dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim.
-
@GranTurismo17 ne demek kardesım oyun nasıl gidiyor
-
Yeni sürümden sonra soğumuştm oyundan ama biraz ara verince özlediğimi farkettim. Yeni forumlar ve forumda ki aktiflik de beni oyuna bağladı. Sizin nasıl gidiyor?
-
@GranTurismo17 iyi kardesım bizde alısmaya calısıyoruz hatta alıstık diyebilirim sevdamız futbol ekıbındeydın sen dımı yanlıs hatırlamıyorsam
-
@F.S.M.0.13 evet Sevdamız Futbol'dayım.
-
@GranTurismo17 Savaslar nasıl gidiyor kardesım
-
@F.S.M.0.13 Şu sıralar iş, okul vs. olduğu için ekipçe yazın ki kadar aktif değiliz. Ama güzel ve çekişmeli geçiyor savaşlarımız.
-
@GranTurismo17 başarılar kardesım
-
Skorbord ve yeni forumlar beni oyuna tekrar bağladı.
-
@saniyeyılmaz Bu konu hariç benide tekrar bağladı oyuna. Şikayet değerlendirme de çok yavaş sistem. Adam hile yapıp kadrosunu güzelleştirdi şikayet ettim, e- mail attım geridönüş yok daha.
-
Maalesef yoğun zamanlarda olabiliyoruz ve o yoğun zamanlarımızda bazen Mail kaçırabiliyoruz. Mail ismi nedir? Ben bakıyım hemen
-
@saniyeyılmaz çoklu hesap ve tranfer hilesi diye atmışsım.