ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
- 
@F.S.M.0.13 hem öyle hem para daha fazla  @Sosyokrat artık kulüplerde şahsi para pek iş yapmıyor kulüpler inceleme altında ama ismini kullanabilir o başka 
- 
@Sosyokrat artık kulüplerde şahsi para pek iş yapmıyor kulüpler inceleme altında ama ismini kullanabilir o başka @F.S.M.0.13 valla Koç abi işte iş yapar diye umuyorum  
- 
@F.S.M.0.13 valla Koç abi işte iş yapar diye umuyorum  @Sosyokrat azizden daha kötü yapmaz en azından  
- 
@Sosyokrat azizden daha kötü yapmaz en azından  @F.S.M.0.13 istese de yapmaz abi  
- 
@F.S.M.0.13 istese de yapmaz abi  @Sosyokrat  aynen aynen
- 
@Sosyokrat  aynen aynen@F.S.M.0.13 Ne var ne yok abi işler nasıl gidiyor ?  
- 
İyi akşamlar. 
- 
İyi akşamlar. @saniyeyılmaz iyi akşamlar Mücahit hoş geldin  
- 
:flag_tr: Günaydın Osm Ailesi:flag_tr: 
- 
@saniyeyılmaz iyi akşamlar Mücahit hoş geldin  @Sosyokrat gec oldu ama hsbulduk abi nasilsin  
- 
@Sosyokrat gec oldu ama hsbulduk abi nasilsin  @saniyeyılmaz Şükür kardeşim seni sormalı ?  
- 
@saniyeyılmaz Şükür kardeşim seni sormalı ?  @Sosyokrat Iyiiyim abi ne olsun hayirli olsun tekrardan  
- 
@Sosyokrat Iyiiyim abi ne olsun hayirli olsun tekrardan  @saniyeyılmaz Teşekkür ederim kardeşim :slight_smile: Sınavlar nasıl geçti ? 
- 
@saniyeyılmaz Teşekkür ederim kardeşim :slight_smile: Sınavlar nasıl geçti ? @Sosyokrat Valla su ana kadar gelen sonuclar sinif ortalamsinda güzel devamini bekliyorum  
- 
@Sosyokrat Valla su ana kadar gelen sonuclar sinif ortalamsinda güzel devamini bekliyorum  @saniyeyılmaz Aman aman sıkı tut kardeşim dersleri  OSM bizi hemen yaşlandırdı yahu OSM bizi hemen yaşlandırdı yahu daha 5 gün var doğum günüme yaş olmuş 21 daha 5 gün var doğum günüme yaş olmuş 21 
- 
Ya abi inananbiliyormusun ben burada dogmadigim halde Almanca dersinde iyi not yazarken burda dogan benden kotü yaziyor  
- 
@saniyeyılmaz Aman aman sıkı tut kardeşim dersleri  OSM bizi hemen yaşlandırdı yahu OSM bizi hemen yaşlandırdı yahu daha 5 gün var doğum günüme yaş olmuş 21 daha 5 gün var doğum günüme yaş olmuş 21 @Sosyokrat Abi ben ilk hesabi actigimda 11 yasindaydim  simdi 18 simdi 18