ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
- 
@saniyeyılmaz Ben uludağdayım kardeşim memlekette Bursa'da  @Sosyokrat Vay abi iyimis benim aklimda KTÜ var olmaz ise Samsun Sakarya ve Bursa var. Nasil Bursa Uludag iyimi? 
- 
@Sosyokrat Vay abi iyimis benim aklimda KTÜ var olmaz ise Samsun Sakarya ve Bursa var. Nasil Bursa Uludag iyimi? @saniyeyılmaz güzel kardeşim gece hayatı da hızlı  
- 
@saniyeyılmaz güzel kardeşim gece hayatı da hızlı  @Sosyokrat  Disko falanmi yani Disko falanmi yani 
- 
@Sosyokrat  Disko falanmi yani Disko falanmi yani @saniyeyılmaz hemen hemen evet  
- 
@saniyeyılmaz hemen hemen evet  @Sosyokrat Bari kismet cikar belki  
- 
@Sosyokrat Bari kismet cikar belki  @saniyeyılmaz Hadi inşallah kardeşim  
- 
@saniyeyılmaz Hadi inşallah kardeşim  @Sosyokrat Neyse abi sonra görüsürz  
- 
@Sosyokrat Neyse abi sonra görüsürz  @saniyeyılmaz Görüşürüz kardeşim :hand_splayed: 
- 
@mrtgll33 Abi aleykumselam  @saniyeyılmaz Ahaha  
- 
Hayırlı geceler millet 
- 
Hayırlı geceler millet @F.S.M.0.13 Hoş geldin abi iyi geceler  
- 
@F.S.M.0.13 Hoş geldin abi iyi geceler  @Sosyokrat eyvallah kardeşim nasılsın 
- 
@Sosyokrat eyvallah kardeşim nasılsın @F.S.M.0.13 Aynı abi bıraktığın gibiyiz valla seni sormalı gündüzleri pek yoksun sanırım  
- 
@F.S.M.0.13 Aynı abi bıraktığın gibiyiz valla seni sormalı gündüzleri pek yoksun sanırım  @Sosyokrat gece çalışıyorum bu aralar kardeşim 
- 
@Sosyokrat gece çalışıyorum bu aralar kardeşim @F.S.M.0.13 zordur abi Allah kolaylık versin :slight_smile: 
- 
@F.S.M.0.13 zordur abi Allah kolaylık versin :slight_smile: @Sosyokrat eyvallah kardeşim alıştık artık bazen gece bazen gündüz 
- 
@Sosyokrat eyvallah kardeşim alıştık artık bazen gece bazen gündüz @F.S.M.0.13 :slight_smile: 
- 
@cassano90 İyi geceler kardeşim 
- 
:flag_tr:Herkese Günaydın Dostlar ALLAH'ın Selamı Üzerinize Olsun :flag_tr: