Bireysel Rekorlar ve Başarılar
-
@mrtgll33 Ne ligi abi bu
-
@TheKing-38 Personel ligi
-
OSM'de onlarca ligde bulundum, ama böylesi ilk defa başıma geliyor. Bu heyecanlı ligi yaşatan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Son haftaya 83 puanla lider giren Beşiktaş, ve hemen peşinde 82 puanlı sırasıyla Karabükspor, Rizespor ve Trabzonspor.
Son haftada ise süper bir maç var, lider Beşiktaş kendi evinde 2. Karabükspor'u ağırlıyor.
Karabükspor olarak büyük bir sürprize imza atıyor, ve deplasmanda Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ediyorum. Ama ne mi oluyor, son maçını 4 farkla kazanan Rizespor, 1 averaj ile Karabükspor'u geçiyor ve şampiyonluğunu ilan ediyor.Son haftaya lider giren Beşiktaş ligi 4. sırada, 2. giren Karabükspor yine 2de kalırken, 3. giren Rizespor şampiyonluğa ulaşıyor
Bu harika sezon için tekrar emeği geçen arkadaşlara teşekkürlerimi iletirim.
Ekran görüntüsünü de sizinle paylaşıyorum, İyi oyunlar herkese...
-
@Toledorobson kardeşim trajik son olmuş ama yinede bunu karabükle yapman süper bir şey kaldıkı ligin bu raddede ilerlemesi baya zorlu ligde olduğunu gösteriyor geri sayfalarda da benim paylaştığım city kariyerim vardı oda aynı senin lig gibi ilerlemişti.bence böyle ligler insanı oyuna daha çok bağlıyor kendine tekrardan tebrikler:clap_tone1:
-
@Toledorobson tebrikler kardeşim. Türk ligi hep böyle oluyor son haftaya kadar gidiyor :clap_tone1:
-
The Best of Turkey 1381
Born in the USSR 1040Ekip savaşından Türkiye rekoru kadro;
Lig Makedonya
Takım Shkendija (Hedef 1)Önce(-3/22) 31,07M
Sonra(22/22) 708,19M
-
@ALİ-KOÇ-61 Tebrik ederim!!
-
@ALİ-KOÇ-61 Tebrikler kardeşim daha yukarı çekmen dileğiyle
-
@ALİ-KOÇ-61 aslan parçası helal
-
@ALİ-KOÇ-61 Abi tebrik ediyorum Süpersin
Bide bu şey dikkatimi çekti o kadroyla nasıl yenildin o ligde
Herhalde senin gibi başka takımlarda vardı -
@TheKing-38 Bana yenildi
-
@TheKing-38 Ekip içi maçlarda yerini garantiledi diye ekip arkadaşlarına maç verebiliyor
-
@F.S.M.0.13 Cevher çok bu Ali de
-
Bi @F.S.M.0.13 kolay yetişmiyor
-
rekor veya başarı değil ama yine de ekleyeyim dedim dk 91de gelen penaltı ile ligin 2.sini mağlup ederek artık puan farlıyla birinci oldum. tabi şimdilik -
@frtna6161 Buda bir başarıdır
Tebrikler -
@Sosyokrat @mrtgll33 @F-S-M-0-13 @TheKing-38 Sağ olun :raised_hand_tone2: :raised_hand_tone5:
@TheKing-38 sorunun cevabını @mrtgll33 verdi.