OSM Taktikleri
-
@mrtgll33 Taktiğim ne kadar kötü olursa olsun. Hani gerçek bir rakip olur anlarım. Robot karşımdaki robot. 700m euro fark var. Bir önceki gün gerçek oyuncuya 3 attım. 4-3-3 A KK oynuyorum daha ne yapıyım? Oyun saçmalık
-
@Onur-BAHADIR Oyun şans işi, büyük takım her zaman kazanır diye bişey olur mu ?
-
@Onur-BAHADIR kardeşim barça 750 milyon kadro değerine sahip, 50 milyonluk celtice 3-1 yenilmişlerdi. Olur böyle şeyler. Oyuncunun formu düşüktür belki? Mesela form yüzünden ligin ilk devresi 5 attığım takımdan 5 yedim. Bayadır girmiyorum oyuna girip girmemen de önemli.
-
@Onur-BAHADIR Zaten oyunu zevki kılan özellik bu her bilgisayar takımına 4-5 atarsan ne zevki kalcak
-
Beyler bildiğiniz gibi ingilterenin ilk haftasında united city maçı var beyler.Ben unitedı yönetiyorum ve karşımdaki bizim sınıftan gerçek bir menajer yani.Nasıl bir taktik izlemeliyim.Rakip ne yaparsa ben ne yapmalıyım.Ayrıntılarıyla yazarmısınız.İlk maçı united ile kazanmam şart
-
@RızaÇalımbay931 433A KK alan savunması olabilir
-
@mrtgll33 anladım.zaten 19 yaşında sanchez 103 gücünde sahibim ofansif olarak oynatabilirim.Birde rakip herhangi birşey yaparsa taktik gibi atıyorum paslı oyun yaptı diyelim ben ofsayt tuzağını açayımmı bunun gibi önerilerin varmı.Birde tam saha baskı herkes atağa yüksek hızda paslaşmamı oynayayım...
-
@RızaÇalımbay931 sen dediğim gibi oyna pres vb 60-80 arası yap, bırak o düşünsün
-
@mrtgll33 anladım sağol ilgin için son olarak forveti destekle orta sahayı destekle gibi seçeneklerin olduğu kısımda nasıl bir yol izleyim...
-
@RızaÇalımbay931 hepsi sabit oynasın, zaten içerdesin. Herkes yerinde yani
-
@mrtgll33 yalnız ben içerde değilim deplasmandayım Mancesther United benim
-
@RızaÇalımbay931 mevki sabit oyna yine de
-
@mrtgll33 4 gün sezon öncesi kampım var milanı yöneten en iyi taktiğini bilen versin bana 220 milyon kadar bi değeri var hedef 4 arkdaşlarla oynuyorum lider olamasam bile 2. Lik çok önemli
-
@efessafak67 en iyi taktik diye bişey Yok
-
@mrtgll33 pekala 220 milyon değeri olan bi takımın dizilişini söyler misin çizgi taktıklerınıde söyle biliyorum bu oyunda baya iyisin taktıklerde beklıyorum teşekkürler şimdiden
-
Taktik maktik yok Bam Bam Bam
-
Beyler benim takımım bu yarın DEPLASMANDA city ile maçım var nasıl bir yol taktik izlemeyelim kazanmak için.Antreman kampı vb kapalı ligde.Bütün ayrıntılarıyla yazarmısınız ilk maç kazanmam lazım kesinlikle...
-
@RızaÇalımbay931 rakibin taktiğini söyler misiniz