2018 FIFA Dünya Kupası
-
Emre Mor ' un fazla abartıldığını düşünüyorum evet yetenekli bir futbolcu ama Emre Mor kadar yetenekli olup da Emre Mor kadar konuşulmayan bir sürü gençlerimiz var onlara da bu şans verilmeli mesela Oğulcan , Kubilay Kanatsızkuş , Enes Ünal , Bilal Başaçıkoğlu bunlar çok yetenekli oyuncular . Emre Mor popüler oldukça egosu da artıyor ego probleminden kurtulmalı.
-
@RvP1228 said in 2018 FIFA Dünya Kupası:
Emre Mor ' un fazla abartıldığını düşünüyorum evet yetenekli bir futbolcu ama Emre Mor kadar yetenekli olup da Emre Mor kadar konuşulmayan bir sürü gençlerimiz var onlara da bu şans verilmeli mesela Oğulcan , Kubilay Kanatsızkuş , Enes Ünal , Bilal Başaçıkoğlu bunlar çok yetenekli oyuncular . Emre Mor popüler oldukça egosu da artıyor ego probleminden kurtulmalı.
Güzel oyunlara değindin kardeşim, Oğulcanı canlı gözle izledim potansiyeli çok yüksek ama inanki bi emre mor seviyesinde değil. Onun dışında Kubilay da zaten yeni yeni forma şansı süre alan bir oyuncu ki bunlarda alt milli takım gruplarında forma şansı bulunup izlenen oyuncular, Enes Ünal yetenekli Hollanda Gol Kralı forma şansı buldukça süresi artırkça geleceğimiz olacaktır bizim. Bilal ise tam bir dinamo bence kesinlikle forma şansı az az verilmeli, tek dezavantajı 90 dakikalık kondisyon olduğuınu düşünüyorum cunku kendi takımınında da ağırlıklı olarak snradan oyuna giren bir milli oyuncumuz ama çok yetenekli 1-2 maç izleyerek çok iyi anlaşılacak bir oyuncu ve bunlara benzer bir çok futbolcumuz var.
-
@mrtgll33 farklı ama türk insanının kafa yapısı aynı başka milli takımda olsa süper yetenek olabilir belki misal özil muazzam bir oyuncu bizim milli takımı seçse buralara kadar gelemezdi
-
Zaten Arda , Burak , Selçuk , Gökhan gibi oyuncuların yaşları ilerledi yakında milli takımı bırakırlar 3-4 sene sonra. O yüzden zamanla Kaan , Çağlar , Bilal , Cengiz , Okay , Oğulcan , Kubilay , Enes gibi oyuncular kadroya monte edilecek , Emre Mor da eğer egolarından kurtulabilirse daha olgun davranabilirse ilerisi için önemli bir oyuncumuz olur.
-
@Legend-Of-Galatasaray Kesinlikle gelemezdi veya İlkay Gündoğan o da bizimle olsaydı buralara gelemezdi.
-
@RvP1228 Ufacık birşey zaten ya ego yok onda
-
@mrtgll33 türkiyede futbolcu yetiştirmek farklı bir şey dünyada sporcu yetiştiriliyor bizim ülke de ego şöhret vb şeyler
-
@mrtgll33 olur mu kabadayı hareketlere falan başlamıştı en son bir yerlere geldim havası yani o anlamda
-
@Legend-Of-Galatasaray Aynen
-
@Legend-Of-Galatasaray şöyle bişey var Ukranya maçında yaptı son dk lerde bir hareket, ama objektif yaklaşalım tribünde 40 bin seyirci varsa en az 35 bin seyircinin hoşuna gitmiştir gidip o adama böbürlenmesi. yani Türk milleti bağrına basar emin ol bende severim yalan değil
-
@mrtgll33 tabiki de hoşuna gider taraftarın yapımız öyle misal türkiyede volkan demirel emre belözoğlu melo gibi adamlar prim yapıyor niye taraftara çok iyi oynadıkları için volkan şen geçen sene hakemi itti kahraman ilan edilecekti az kalsın normal yani halkımızın o hareketlere olumlu tepki göstermesi ama bence çok amatörce
-
@Legend-Of-Galatasaray biz milletçe fedai tipli adamları seviyoruz şaşırmamak lazım
-
@F.S.M.0.13 aynen öyle arda abi
-
@F.S.M.0.13 aynen fedai benim
-
@Sultangazililer1 yenimi gördün
-
@F.S.M.0.13 evet
-
@Sultangazililer1 çok yavaşsın çok sana birde fedai dedik
-
@F.S.M.0.13 Malum olaylardan sonra ancak abi