STSL Turgay Şeren Sezonu (2016-2017)
-
Başakşehir şansa lider olmadı, çok iyi oynuyorlar fakat kadro darlığı vb. sorunlarından dolayı ilerde düşüşe geçeceklerdir. Bana göre de son haftalarda Fenerbahçe diğer takımlara göre formunda ve sistemini oturtmaya başladı. Derbileri kazanırsa şampiyonluk yarışında zirvede olur.
-
@Sultangazililer1 ben favorimi acikladim sadece. dedigin gibi daha neler olur bilemeyiz
-
Şampiyonu Fenerbahçe-Beşiktaş maçı belirler bence. Galatasaray zorlu maçlarda hep kaybediyor bu sezon. Ts, Başaksehir, Bursa vb. Takimlara kaybetti
-
@Ayaqli-Ceset daha onları konuşmak için çok erken fener için güya 3 hafta önce sezon bitmişti onun için 3 hafta sonra şampiyonluk konuşmaları başladı bundan 10 hafta sonrasını kimse bilemez
-
@Legend-Of-Galatasaray katılıyorum herşey olabilir
-
@Harun-S. 2-0 fener aatıf van persie
-
@Legend-Of-Galatasaray olmaz olamaz
-
@F.S.M.0.13 atayım abi bekle
-
-
Hatırlatma:
Fenerbahçe 100. yılında şampiyonluğunu garantilemişken 33. hafta da dilediği taktirde Ali Sami Yen'de kupa kaldırabilecekti. Fakat rakip takıma saygısı nedeni ile o hafta kaldırmadı ve son hafta sahasında kaldırdı. -
@GranTurismo17 kaldırsalardı keşke kardeşim
-
@GranTurismo17 33. hafta deplasmanda kupa nasıl kaldırma şansı varmıs da hemde ezeli rakibinin sahasinda @mrtgll33