Futbolcu, Takım ve Server Önerileri, Oyuncu Gelişimi
-
wrote on 17 Apr 2017, 14:54 last edited by
Malum oyuna fazla giremiyorum, zorlu rakiplerin olmayacağı ligler söyler misiniz? Mesela Hollanda ligi gibi olabilir. Kadroyu kurdum, taktiği yaptım 3-4 gün girmedim formsuzluktan maç kaybetmeyeceğim bir lig istiyorum
-
@babuşthekıro Kardeşim iskoçya, isviçre,Hırvatistan,Sırbistan gibi ligleri tercih edebilirsin
-
Beyler gücü fazla olmasada etkili plan forvetler yazarmisiniz
-
@TheKing-38 kardeşim benim alanyaspor da iseka adlı forvetim var etkili futbolcu marsilyada oynuyor yaşı 19 gücü ilk 72 geliştirilebilir de bir oyuncu tavsiye ederim onun dışında ponce(granada),isak(dortmund),totti(roma) gibi oyuncuları da öneririm
-
@TheKing-38 kardeşim benim alanyaspor da iseka adlı forvetim var etkili futbolcu marsilyada oynuyor yaşı 19 gücü ilk 72 geliştirilebilir de bir oyuncu tavsiye ederim onun dışında ponce(granada),isak(dortmund),totti(roma) gibi oyuncuları da öneririm
wrote on 18 Apr 2017, 14:32 last edited by@Bilocan-Bingul Isak iyi topçu cidden
-
wrote on 18 Apr 2017, 14:32 last edited by@Bilocan-Bingul Isak iyi topçu cidden
-
wrote on 18 Apr 2017, 15:06 last edited by@TheKing-38 Seba R. St Patrickte 73 hücum ile alıp 90 a kastım 20 maçtamı neyim 25 gol 10 asist yapmıştı tavsiye ederim
-
@Bilocan-Bingul Isak iyi topçu cidden
@mrtgll33 öyle abi 17 yaşında düşük fiyata alıyorsun gelişmeside güzel,performansı da iyi genellikle kaşife girdiğimde isak'ı
almaya çalışıyorum -
İyi akşamlar herkese arkadaşımla beraber 10bin puan görevini yapıcaz en uzun lig neresidir bileniniz varmi acaba bide o ligte hangi takımları önerirsiniz
-
İyi akşamlar herkese arkadaşımla beraber 10bin puan görevini yapıcaz en uzun lig neresidir bileniniz varmi acaba bide o ligte hangi takımları önerirsiniz
wrote on 20 Apr 2017, 20:57 last edited by@HaşırtAndTheBileckBoard Oynucagınız Ligin Uzunlugu Önemli Degil Önemli Olan Ligin Dolu ve Menajerlerin Online Olması Ozaman MP Topluya Bilirsiniz.
-
@HaşırtAndTheBileckBoard Oynucagınız Ligin Uzunlugu Önemli Degil Önemli Olan Ligin Dolu ve Menajerlerin Online Olması Ozaman MP Topluya Bilirsiniz.
@1982UqurSert1982 arkadaslar bana en uzun ligte güzel mp alabilirsin dediler de o yüzden bide 2 kişi kapısıcaz bildigin en uzun lig hangisidir acaba?
-
@HaşırtAndTheBileckBoard Oynucagınız Ligin Uzunlugu Önemli Degil Önemli Olan Ligin Dolu ve Menajerlerin Online Olması Ozaman MP Topluya Bilirsiniz.
wrote on 20 Apr 2017, 20:59 last edited by@1982UqurSert1982 Bu mantık yanlış, o zaman 8 takımlı full menjerli ligde 10 bin gelir mi ?
-
wrote on 20 Apr 2017, 21:00 last edited by@HaşırtAndTheBileckBoard 20 Takımlı Amerika ligi ve dolu menajerlerle oynayacağınız bir ligde alabilirsiniz. Ama unutmayın lig dolu olacak ve sizde en son hedefi alacaksınız. Amerika dedim çünkü hedef 1 ile hedef 16 nın kadro değerleri çok yakın, yani kadro konusunda sıkıntı yaşamazsınız
-
@1982UqurSert1982 Bu mantık yanlış, o zaman 8 takımlı full menjerli ligde 10 bin gelir mi ?
@mrtgll33 reis geldi o bi el atar şimdi bana :=)
-
@1982UqurSert1982 Bu mantık yanlış, o zaman 8 takımlı full menjerli ligde 10 bin gelir mi ?
wrote on 20 Apr 2017, 21:01 last edited by@mrtgll33 Yok be o anlamda söylemedim uzunlig olupta dolu olmadıktan sonra MP Kazanamaszın anlamında söyledim.
-
@HaşırtAndTheBileckBoard 20 Takımlı Amerika ligi ve dolu menajerlerle oynayacağınız bir ligde alabilirsiniz. Ama unutmayın lig dolu olacak ve sizde en son hedefi alacaksınız. Amerika dedim çünkü hedef 1 ile hedef 16 nın kadro değerleri çok yakın, yani kadro konusunda sıkıntı yaşamazsınız
@mrtgll33 reisim burda şimdi kıtadan amerikayı seçtim ligi amerika birleşik devletleri yaptım burda kupa da var degilmi ?
-
@mrtgll33 reisim burda şimdi kıtadan amerikayı seçtim ligi amerika birleşik devletleri yaptım burda kupa da var degilmi ?
wrote on 20 Apr 2017, 21:15 last edited by@HaşırtAndTheBileckBoard Tabiki
-
@HaşırtAndTheBileckBoard Tabiki
@mrtgll33 reisim peki bişe ingiltere 2 3 4 5 lig'lere ne diyorsun bu konuda ?
-
@mrtgll33 onlar 24 takım ?
-
wrote on 20 Apr 2017, 22:17 last edited by@HaşırtAndTheBileckBoard aynen 24 takım, o ligi doldurmak ve lig boyu dolu tutmak çok zor