Oyun Güncellemeleri
-
Abi eskiden olan Fantezi Ligi yeni versiyona gelecekmi ?
Gelecekse ne zaman gelecek ? -
@TheKing-38 Valla inanki en az senin kadar bende gelmesini istiyorum :nerd: Biz bunu GB'ye ilettik onlarda çalışmalarını yapıyorlar, temennimiz en kısa zamanda gelmesi. Ama henüz net birşey yok
-
@mrtgll33 Abi taaa ilk oyun güncellendiğinden beri diyoruz ama yapılan bir şey yok
Böylesine sevilen bir şey neden kalkar ki -
@TheKing-38 Bizim için çok kolay görünen birşey sistem üzerinde zor olabilir o sebeple beklemek zorundayız
-
@mrtgll33 Yok yeniden eklemek zor olabilir ama kaldırmaları yanlış
-
@TheKing-38 Umarım gelir
-
yeni dünya haritası baya güzel olmuş.
-
Bende dünya haritasını çok sevdim çok detaylı ve bir o kadar harika olmuş
-
arkadaşlar bu rakibi casusladığımız da önceden rakibin stadyum seviyesi gözüküyordu ancak şimdilerde gözükmüyor forumdan sanırım @mrtgll33 dediğine göre ios da gözüküyormuş eğer öyle ise pc ve android de neden yok ? eğer hiçbirinde yoksa tüm uygulamalara eklenme ihtimali nedir?
-
@cassano90 aynen önceden vardı ben de göremiyorum
-
@cassano90 said in Oyun Güncellemeleri:
arkadaşlar bu rakibi casusladığımız da önceden rakibin stadyum seviyesi gözüküyordu ancak şimdilerde gözükmüyor forumdan sanırım @mrtgll33 dediğine göre ios da gözüküyormuş eğer öyle ise pc ve android de neden yok ? eğer hiçbirinde yoksa tüm uygulamalara eklenme ihtimali nedir?
iOS'deki Casus Raporundaki Stadyum seviyesi bir bug'dan dolayi dogruyu yansitmiyor. Sürekli 0 gösteriyor. Bu bug'u çözdügümüzde bu özellik kisa sürede diger platformlara da eklenecektir.
-
@hustundel osman hocam sürekli devam eden bir durum olmayacak mı
-
@F.S.M.0.13 Maalesef abi kısa bir kampanya.
-
@F.S.M.0.13 Cuma akşamı sona eriyor belki daha sonra yine olur