ÖNERİ !!
-
Şimdi arkadaşlar bildiğimiz gibi maç sırasında kırmızı kart gördüğümüzde rakip bilgisayar bile olsa bir çoğumuz puan kaybedebiliyoruz. Açıkçası ben 10 kişi kalıp da 3 puan aldığımı hatırlamıyorum varsa belki 1-2 kere. Neyse öneriye gelecek olursak maçtan önce ayarlayabileceğimiz bir ek taktik olsa ve sadece kırmızı kart gördüğümüzde otomatik olarak o ek taktiğe geçilse çok şahane olmaz mı? mesela geçen 433 oynuyorum. defansım kırmızı kart gördü 333 kaldı. adam beni darmadağın etti. O ek taktiği her maç öncesi değiştirebilsek ve sadece kırmızı kart görüldüğünde o kadro yapısına geçilse. hiç yoktan 433 oynuyorsak bir anda savunma sistemine geçer maçı kurtarabiliriz.
-
@cassano90 bence mantıklı 3 defans oynayan bir adamın defansı kırmızı yerde 2 kişi kalıcak buda adamın seni yenmesine ekstra olanak
Ben Olumluyum -
@cassano90 Öneri güzel yalnız baska birşeyler eklenebilir o anda oyuna giremeyen menajer olabilir
-
@Sultangazililer1 tabii ki eklentiler olabilir ancak öneriye olumlu ya da olumsuz mesaj atan kimse yok.
-
@cassano90 bende mantıklı buldum bu öneriyi
-
@cassano90 kesinlikle katılıyorum olumlu. kırmızı yediğimizide ek taktik uygulamasının yanında ek oyuncu değişikliğinin de eklenmesi gerektiği inancındayım.
-
@cassano90 olumlu çok güzel fikir helal olsun