ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@Sultangazililer1 Gerek yok kardeşim biz 2-3 coins peşinde olmadık hiç saolasun
-
@Sultangazililer1 eski forum sisteminde iken. daha çok menajer giriyordu ben bir mesajı yazana kadar bir sayfadan sonraki sayfaya geçecek kadar mesaj atıldığını hatırlıyorum.
-
windows 8 ve 10 kullanan arkadaşlara bir sorum olacak bilgisayarın ayarlarına gidildiğinde Kurtarma başlığı adı altında bu bilgisayarı sıfırla seçeneği var. bilgisayarı sıfırladıktan sonra driverlar vs. kalıyor mu? yani driverlar ile uğraşmak istemiyorum da o yüzden bir sorayım dedim. tüm uygulama vs. gidiyor onu biliyorum. bir de autocad yüklemeye çalışıyorum bir hata veriyor internetten ölümüne araştırdım denilen her şeyi yaptım fakat olmuyor. bu işlemi gerçekleştirdikten sonra acaba olur mu ki?
-
TEOG TROY a giren bütün arkadaşlara başarılar
Şahsen bende girdim sınava -
@TheKing-38 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
TEOG TROY a giren bütün arkadaşlara başarılar
Şahsen bende girdim sınava
TROY yanlış oldu yanlış anlaşılmasın -
Hayırlı Aksamlar
-
@cassano90 Windows 10 bendede var fakat cok yavaslatıyor sürekli bir güncelleme geliyor teması felan güzel ama bir degisik yav
-
@Sultangazililer1 bende de tam tersi oldu win8 yavaş. öğleden sonra sıfırladım pc yi daha hiçbir şey yüklü değilken acayip kasmaya başladı bir de alışmışım win10'a win8 çok değişik geldi. ama istanbula gideyim bi win7'ye geçecem. en iyisi win7
-
Günaydın.
-
:flag_tr: Günaydın Osm Camiası :flag_tr: