OSM Taktikleri
-
@Xyldrmtaha maç evindeyse 4-3-3 b kk oynat alan savunması forvet hücüm ortasaha hücümü destekle defans geride kal çizgi taktiklerin 75 75 59 olsun
-
sabrın sonu selamettir.
beforeafter
-
@babuşthekıro Kardeşim güzel ama bunu yanlış yerde paylaşmış olmayasın: D
-
@babuşthekıro kardeşim senin torinonun pili veya yüreği bitmiş
-
@TheKing-38 skorlar diye bir başlık yok. zaten bunu atma amacım da muhabbet etmek kardeşim böyle şeylere fazla takılma.
-
@Bilocan-Bingul kendisi kaybetti iyi gidiyordu
-
@babuşthekıro herhalde yiyecek yüreği kalmadı
-
@babuşthekıro Yok kardeşim takildigimdan değil
-
lecister macim var takimim ondan daha ustun ama kampa gitti bi sıkınti olurmu ?
-
@Slanks53 Kardeşim taktiğin iyiyse ve oyuncuların form durumu yüksekse alırsın bana 2 maçtır antrenman kampı atıyorlar ama iyi taktik ve onların kadrosu bana gore daha yorgun olduğundan aldım
-
25 yaşındaki adam gelişirmi ?
-
Beyler SA. Oyunu 2 sene önce sadece 2 ay(lig) oynadım. Şimdi tekrar başladım. Türkiye liginde Kayserispor' um. Transferlerimi 4 4 2 ye göre yaptim. Boşta takım yok lig full. Buna rağmen transferle ile ligin kadro olarak en pahalı takımı yaptım. ama bir türlü taktik oturtamadım kendimden güçsüz takımlara puan kaybediyorum. İlk 11 im; Horn(96)- Alex Sandro(94), Umtiti(94), Zouma(93), Digne(94)- Dier(90), Barkley(90), Alli(95), Pogba(99)- Martial(100), Grizman(101). Yedeklerim 77-85 arası. Taktik ve tavsiye bekliyorum oyunda tecrübeli arkadaşlardan.
-
@Slanks53 orta gelişir ama genel tavsiyem 17-24 arası oyuncuları geliştirmen bence
-
Allah Allah arkadaş cozemedim ya son zamanlarda çok olmaya basladı yeşil hakeme çok agresif giriyorum yeşile yinede kirmizi kart yiyorum önceden bu pek başıma gelmezdi ama şimdi her yesile çok agresif girdiğimde kırmızı yiyorum acaba oyun motorunda hafif değişikliğe mi gidildi
-
442 b kanatları kullana karşı nasıl çıkmalıyım acaba kadrolar eşit
-
Selam arkadaşlar herkese iyi günler dilerim
Forumlar birbirimizle iletişim kurma ve bilgi birikim aktarma konusunda en ideal yerlerdir ama bunu sadece taktik alışverişi için kullanmayalım,
Gelin hep beraber ilk önce birbirimizi tanıyalım sohbet bölümümüzü canlandiralim hem bu şekilde sadece taktik değil bir samimiyet ortaya çıkar
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/136/online-olanlarin-sohbet-yeri̇/4042 -
Karşı takım 4-3-3 paslı oyun oynuyor. Ben karşı taktik olarak ne yapmalıyım . Takımlar ortalama eşit ama antrenman kampına gitti.
-
@Ömerfaruk-Pazar maç kimin evinde?
-
@cassano90 benim evimde
-
Rakibim M.city benim evimde mac 4 3 3 A kaleyi gorunce vur oynuyo ben 4 3 3 kanatlari kullan oynuyorum yenermiyim bu taktikle (Evertonum kadrolar denk)