OSM World champions
-
Arkadaşlar osm world champions puan toplama hangi tarihler arasında oluyor
-
@Kaan-Taşok
puan toplama derken? konuyu biraz daha açar mısınız. -
@Sosyokrat belli tarih aralıgında en yüksek menejer puanı toplayan 192 menejer yer alıyordu diye biliyorum onu sordum
-
@Kaan-Taşok geçen sene 01.09.2015 - 29.02.2016 tarihleri arasında herhangi bir hesabınızla toplanan menajer puanları ile katılım sağlandı, son turnuvada 192.menajer yani son katılan menajer 33.142 puan toplayarak katılmaya hak kazandı. Bu tarihler arası minimum 33 bin mp toplanırsa katılım olabilir.
-
@Kaan-Taşok bunu bilemeyiz ondan öncesi sene de 01.07.2014 - 31.12.2014 arasındaydı, bu tamamen OSM ye bağlı, bu sebeple her ligden max puan almaya çalışmak lazım. Ama 2 sene üst üste değişiklik yapacaklarını düşünmüyorum bence aynı tarihler olacaktır.
-
@Kaan-Taşok 29.02.2017 tarihinde veya bundan önce liginiz bitmesi gerekiyor, ligin ortasında olursanız puan eklenmez.
-
@Kaan-Taşok kardeş OSM resmî açıklama yapmaz zaten, turnuva puan toplama tarihleri bitmesine yakın açıklama yapar.
-
@Kaan-Taşok rica ederim
-
@F.S.M.0.13 abi ben yeni başladım belki 2017 senesini kaçırdım ama yardımcı olursan 2018 için şimdiden çalışmalara başlayabilirim
-
@F.S.M.0.13 puan kasma kosusunda yardımını bekliyorum şimdiden teşekkürler
-
@Kaan-Taşok hallederiz kardeşim
-