futbol
-
- lig takımına ronaldo , willian pogba , modric , boateng , lahm , felipe luis , santi cazorla ve sayamadıgım aynı sevıyede oyuncular var ama bütün oyuncuların gücü 60 olan tokatsporla berabere kalıyorum böyle bi saçma oyun olabılırmı sıstemımde kaleyi görünce vur 4-2-3-1 en iyi sistemlerden yani çok saçma bi oyun emek verip para verip oyuncuları alıyoruz ayıptır
-
Ona bakarsan 3. Lig takımına Ronaldo'yu getirmende saçma
-
@GranTurismo17 said in futbol:
ne alaka yani
-
@Bayram-Karakuş futbolda her maç herşey olabilir, oyunun da neden olmasın. Bir beraberlik alınca oyun saçma diye eleştiriyor, ben de diyorum ki 3. Lig takimina ronaldoyu getirmende saçma. Adı üstünde bu bir oyun, yenmeyi yenilmeyi göze almadan oynanmaz. Oh ben basayim parayi alayim adamlari beraberlik alinca da oyun saçma. Bence olmaz böyle şey
-
@GranTurismo17 Katılıyorum kardesim futbolun bu kadar sevilmesinin sebeblerinden biri de bu
-
@GranTurismo17 be aldığı sonuca saçma demedim ki, ben senin cevabına saçma dedim
-
@sezgingelmez kardeşim hangi taktikle oynuyorsun bence asıl sorun bu gibi güçlü takımın varsa 451 4231 i önermem
-
saçma bi mantık o zaman lig başında coinle iyi futbolcuları alan ligi hiç oynamasın her maç galip sayılsın
-
@GranTurismo17 said in futbol:
hhaahahahaha kahahaaha attım aga
-
@sezgingelmez Bunun bir oyun olduğunu unutmayalım mesela rostov takımının kalkıpta bayern yenmesi biraz garip sonuçta iki kulubünde geçmişi belli aynı şekilde bilgisayarın sizinle berabere kalmasında bir gariplik görmüyorum ben oyunda ki adalettir buda