UEFA Avrupa ve Şampiyonlar Ligi
-
@mrtgll33 bir de babelin kaleciden önüne seken top da var orada topu çekip vurmak yerine direk kaleye vursaydı uzatmalara bile gerek kalmazdı. tosic ve mitrovic yaktı beşiktaşı. göstere göstere vurdular bir de yerden sert vuruş da değil. amatör kaleci koy kaleye yine çıkarır o topları. yazık oldu. yarın finale bu kadar yaklaşmışken böyle atışlar olmamalıydı. hadi diyelim tosic kaçırdı. tam her şey bitti derken jallet de kaçırdı. ama mitrovic bütün umutları yok etti. buraya kadar getirilen bir maçı bu kadar basit atışlarla yok ettiler. sağlık olsun. bu da bir başarıdır.
-
@mrtgll33 aynen abi tüm emekler uçup gitti kötü oldu
-
Champions League yine babasının yanına Santiago Bernabeu`ya gidecektir kanımca.
-
@4Ripper Bence juve bırakmaz
-
@kağan-baykal Dostum aslında Gigi Buffon kadar bu kupayı hak eden bir oyuncu iki takımda da bulunmuyor kanımca lakin Real Madrid bu kupada bir ekol. Adamlar kazanıyorlar bir şekilde
-
@F.S.M.0.13 maç düdüğüyle sevinen ispanyol kardeşler
-
@mrtgll33 abi kupayı bu yıl juve alır demistim patladım
-
@Bilocan-Bingul aynen bende juve bu sene bırakmaz dedim çünkü çok iyi geldiler finale kadar ve az gol yeme oranıyla geldiler. bir de 20 yıldır bu kupaya hasretleri var. 1-0 dan sonra hemen toparladılar 1-1 yaptılar da 2. yarı madrid iyi oynadı goller de peş peşe gelince juve bıraktı maçı. juvenin artık yeni sağlam bir kaleciye, zaten defansına söyleyecek söz yok, sıkı orta sahalara ihtiyacı var. hadi forvette biraz kurtarıyor ama orta saha sıfır. cuadrado marchisio falan taşımıyo juveyi. juvenin kadro sadece kendi ligine yetiyor. CL için yetersiz kadro.
-
@Bilocan-Bingul Ahaha hiç juve demedim ben iyi ki
-
@mrtgll33 Aynen kadro yetersiz değil ama dun 12 maçta sadece 3 gol yiyen juve ye 1 maçta 4 gol atan harika bir Real Madrid vardı
-
@cassano90 aynen buffonun yerine yeni bir soluk gelmesi lazım juveye onun dışında orta sahaya güzel takviyeler yapaması lazım alternatif sıfır bir de reale bak adamlarda yedek James gerisini sen düşün kadro dominantlığı çok yüksek madridin
-
@mrtgll33 abi ben seni juve diye biliyorum başkasiyla karistirdim herhalde