OSM Dünya Şampiyonası 2017
-
@cassano90 Turnuva tarihleri arasında kardesim
-
@Sultangazililer1 anladım sağol o zaman önümüzdeki senenin turnuvasını 4 gözle bekleyeceğim
-
-
@mrtgll33 tüm ekip arkadaşlarımi canı gönülden tebrik ediyorum
-
@mrtgll33 puan hesaplamalarını yapacak menajer-menajerlerin kim olduğunu biliyor musunuz? bitirdiğim 14 günlük bir lig 13 gün sürmüş gibi gözüküyor,nedeni hakkında bir tahminim var ama emin değilim. bunu iletmek istiyorum.
-
@firatkanat Bunu GB yapıyor biz sadece profiller üzerinden analiz ediyoruz.
-
@mrtgll33 anladım teşekkürler.
-
kaç puanla kapandı acaba
-
Sir Umut Birdal Turkish Userswrote on 5 Jun 2017, 11:41 last edited by Sir Umut Birdal 5 Jun 2017, 11:42
Böyle bir turnuvadan haberim yoktu. Şubat ayında açtığım hesabımda Mayıs ayı sonuna kadar 46.478 puan topladım. Sizce ucundan da olsa girebilir miyim?
-
hustundelreplied to Sir Umut Birdal on 5 Jun 2017, 11:52 last edited by hustundel 5 Jun 2017, 11:53
@Sir-Umut-Birdal Sadece en iyi olduğunuz hesap değerlendirmeye alınır. Sizin 4 hesabın toplamı 46bin bu yüzden katılma ihtimaliniz düşük
Son değerlendirmeler yapılıyor hepiniz için hayırlısı olsun
-
@hustundel Anladım. Peki yılda 1 defa mı yapılıyor OSM Dünya Şampiyonası?
-
@Sir-Umut-Birdal Evet.
-
Birde ne zaman belli olacak kimlerin katılıp katılmadığını nereden bileceğiz biz katılanlar listesi açıklandığında birinin bana ulaşma şansı var mı arkadaşlar.
-
İlk mesaj düzenlenmiştir. Şampiyonada yer almaya hak kazanan asil ve yedek menajerlere 19 Haziran günü davetiye yollanacaktır. Daha fazla detay için ilk mesaja bakınız
Bol şans
-
-
OSM Dünya Şampiyonasına Katılan Türk Menajer Arkadaşlara Canı Gönülden Başarılar. İşşallah Birdaki Dünya Şampiyonasına Bizde Katılırız