UEFA Avrupa ve Şampiyonlar Ligi
-
Ben aşırı bir Feyenoord aşığı olarak son maçta fb yi yeneceğimizi düşünüyorum inş bugün manu deplasmanında yeneriz de iki takım şimdiden çıkar
-
@Legend-Of-Galatasaray Kütük Feyenord senin galiba kardeşim
-
aynen merkezden
-
@Legend-Of-Galatasaray ahahah Rotterdam Delfshaven tarafından
-
@mrtgll33 şaka bi yana ağır feyenoordu destekliyorum yani
-
İlk yarıda ki çok kötü oyunun ardından ikinci yarıda güzel başladı Fenerbahçe. Kjaer çok kritik müdahaleler yaptı. Stoch da attığı golle 11'e girmeye başlayacaktır. Güzel bir galibiyet oldu.
-
Temsilcimiz Beşiktaş eminim Dinamo Kiev'i mağlup edip bir üst tura çıkacaktır. Buna can-ı gönülden inanıyorum.
-
Fenerbahçe, Osmanlıspor ve Beşiktaş gruplardan çıktığı taktirde Türkiye ülkeler sıralamasında Belçika'nın önüne geçerek 9. sıraya yerleşecek ve bir sonraki sezondan itibaren Şampiyonlar Ligine 2 takımımız direk katılacaktır. :slight_smile: Başta Fenerbahçe olmak üzere bütün temsilcilerimize başarılar..! :flag_tr:
-
bu hafta inaniyorum konyaspor gruptan cıkamayacak ama ülke puani için galip geleceğiz. diğer takımlarımızda kazanacak ülke olarak zor günler geçirdigimiz şu zamanlarda bir tebessüm olacaktır.
-
Tüm Türk takımlarına başarılar..
-
Yine büyük bir oyun oynandı. Geçen sene ki İvan Bebek vakasından sonra şimdi de Beşiktaş'ı katlettiler. Herşeye rağmen, #AldırmaKartalAldırma!
-
@Harun-S. @Sosyokrat İki defa atmanız iyi oldu mac saatini tam ögrenmiş oldum ülkemizi avrupada temsil eden tüm türk takımlarına yürekten başarılar geçen sene sizin takıma oynanan oyuncular bu sene beşiktaş'a gerçekten insan inanmak istemiyor lakin 1 senenin emeğini o hakemler 2 düdükle bitiriyor İnşaallah bu sefer istedigimiz gibi olur :flag_tr: