Maç sonu Coini
-
Nasıl gerçekte maçlardan sonra galibiyet beraberlik primi olduğu gibi oyunda da coin üzerinden olmalı örneğin ligde bir maçtan sonra atıyorum aldığımız galibiyete 3 beraberliğe 1 coin vermeli böyle bir şey yapılabilir
-
Olumlu güzel düşünmüsün kardesim oyunu daha cazip hale getirebilir bu öneri .
-
@Legend-Of-Galatasaray olumlu
-
@Legend-Of-Galatasaray böyle bişey mümkün değil olması zaten lig sonunda aldığınız menajer puanına belli oradan coins veriliyor.Bunu böyle düşünün bide ligde galibiyet kazanıyorsunuz coinsiniz lig sonu veriliyor ? Farklı bir bakış açısı olurdu siz zaten maç kazanmaya ne kadar odaklansanız menajer puanınız o kadar artar doğal olarak lig sonunda coins ödülüde artar olumsuz bir öneri
-
evet lig sonunda coin geliyor ama bu hedefe göre alınan mp puanına göre mesela hedefi 4 olan birisi ligde 25 maç kazanıp 6 . olduğu zaman düşük coin gelir ama benim dediğim şekilde olursa kazanadığı maçlara göre hedefe göre değil hak ettiği gibi kazandığı ya da berabere kaldığı maçlardan sonra olsa daha mantıklı olur
-
Olumsuz. Birçok ligde kaç menajerle mücadele ediliyor ki. Üstelik tek başına ligi kapatıp mücadele eden bir sürü menajer var. Pc lerle oynayacaklar yada multi hesaplarıyla oynayacaklar ve 3 puan ladıkları takdirde coins kazanacaklar, bu durum ne kadar doğru olur? Tabiki olmaz.
-
@Legend-Of-Galatasaray bir Menajer kaybetsede kazansada her türlü coins ödülü kazanıyorsa nerede adalet ?
-
@SEXAFONN kaybettiği maçlarda coin almayacak tam açıklayamadım galiba misal galibiyet başına 3 coin beraberliğe 1 gibi kaybedince bir şey alınmayacak
-
@Legend-Of-Galatasaray ben seni anladım ama sen beni anladın kaybetmekten kastım mesela adam hedefe giremedi ama yendiği takımlardan dolayı coins kazandı yinede lig sampiyonuna yakın bir coinsle bitirdi veya onu geçti bu tür şeyler işte
-
anlaşamıyacağız gibi lig şampiyonu daha fazla galibiyet aldığı için illaki daha fazla coin alacak zaten daha az galibiyet alan birisinin şampiyonu geçme ihtimali olamaz ki yakında bitirebilir bu normal bir şey yani eğer mp üzerinden gidersek hedefi 1 4 7 diye şampiyon olunca 10 ya da 12 olanlar 2. olsa bile mp si 1. den daha yüksek eğer coin gibi haksız falan diye bakarsak
-
@Legend-Of-Galatasaray bu muhabbet çok su götürür dostum