ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@Kaiser-Brian-Clough 68 de kaldık ilk sene
-
pls
[0_1497317020277_docs.crx](Uploading 100%) ,[0_1497317051369_drive.crx](Uploading 100%) ,
-
@Kaiser-Brian-Clough Bekleyeceğiz kasımı Ea ve sözel puanı yeterli bana sayısal 2 si batsın
-
Bide yökdil diye bişey çıkardılar. Sınav kolay olduğu için herkes fulledi biz açıkta kaldık. YDS de bi zorluk derecesi vardı insanı tatmin eden. Sınav sistemlerimiz gerçekten rahatsız edici. Abi çok pahalılaştı sınavlar. Girmesen olmuyor. TOEFL var ona giriyim desen 400 dolar mı ne. Dolar zaten 3.5 lira. Bu yaz sözde interrail yapcaktık arkadaşlarla. Kurun dalgalı olması baya zarar verdi planlara. Bizim paranın değer kaybetmesi OSM'de bosscoin olmadan transfer yapmaya çalışmak gibi. Paran var ama işe yaramıyor maalesef. Neyse forumda ekonomi politik konuşmak uygun olmaz.
-
@Kaiser-Brian-Clough said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
Bide yökdil diye bişey çıkardılar. Sınav kolay olduğu için herkes fulledi biz açıkta kaldık. YDS de bi zorluk derecesi vardı insanı tatmin eden. Sınav sistemlerimiz gerçekten rahatsız edici. Abi çok pahalılaştı sınavlar. Girmesen olmuyor. TOEFL var ona giriyim desen 400 dolar mı ne. Dolar zaten 3.5 lira. Bu yaz sözde interrail yapcaktık arkadaşlarla. Kurun dalgalı olması baya zarar verdi planlara. Bizim paranın değer kaybetmesi OSM'de bosscoin olmadan transfer yapmaya çalışmak gibi. Paran var ama işe yaramıyor maalesef. Neyse forumda ekonomi politik konuşmak uygun olmaz.
Bugün Yökdil başvurusu yapmayı unuttum son gündü üstelik YDS bi nebze daha zor katılıyorum.
TOEFL girilmez 480 dolar, o paraya kursa giderim deli gibi gramer kaparım.
-
Ben de parasını son anda yatırdım 75 lira baya dokundu üstelik. Ramazan ayında olduğum için şükrediyorum yoksa ay sonunu görmek biraz zor olurdu
-
@Kaiser-Brian-Clough Umarım iyi sonuçlar alırsın
-
Thanks buddy, i wish you too. Bu sıralar tek uğraşım OSM'ye yeniden alışmak ve film-dizi zevki. Büyük ihtimalle yaz böyle geçecek. OSM ismine bile alışmakta zorlandım. Önceden yalnızca orjinal sayfa olan Hollanda serverinde OSM ismi geçiyordu. İngiliz holiganların nefret ettiği kelimelerden biri Soccer. Futbola soccer denmesi benim de çok hoşuma giden bir durum değil açıkçası. Ama oyun isteği forumlarda takılma isteği kelimelere takılmamak gerektiğini bana fısıldadı Bazı değişiklikler hoş ama en güzeli ekiplere katılmak için yalnızca 30 maç oynama durumu. Önceden 100 dü bu. But now perfect
-
@Kaiser-Brian-Clough Eski kullanıcı adınız neydi
-
gozadona. Geçenlerde giriş yapmaya çalıştım ama email hesaplarım değiştiği için giremedim. Zaten uzun zaman olmuştu. Geçmişin geçmişte kalması bazen güzel oluyor.
-
@Kaiser-Brian-Clough abi ?? hahha nasılsın ?
-
İyiyim Salihim be. Oyuna alışmaya çalışıyorum. Fresh start. Sen nasılsın. Herkes emekli olmuş. Rahatsız etmek istemedim
-
TFE sanırım elini eteğini çekmiş. Üzüldüm açıkçası. Önce biz vardık, önde biz olacağız. Mottoyu her zaman sevmişimdir.
-
@Kaiser-Brian-Clough Evet abi herkes bıraktı. İlker ile Osman sanırım devam ediyor. Ama ekip olarak bıraktık. Evlenenler, işe başlayanlar okulunu bitirenler derken ayrı düştük ama iletişimi kesmedik. Oyunda olmasa da başka şekillerde görüşmeye çalışıyoruz Bende bayadır oynamıyordum ama arkadaşlar lig kurmuş katılayım dedim
-
Bi süre sonra monotonlaşıyor boş vakitlerde iyi geliyor ama oyun. Profil fotoğrafını soracaktım bak aklımdaydı. Bisikletle sahil şeridini mi geziyosun Gobi çölünü bisikletle aşan bi adam vardı hep kıskanmışımdır.
-
@Salih-Çetin Yalnız TFE grubu da değil oyunun genelinde bi sirkülasyon olmuş bırakanlar gidenler. Böyle olması bi yandan iyi olmuş. Ama seni görmek her zaman güzel. Kendine dikkat et. Bu arada Better Call Saul'a mutlaka başla. Dizi efsane olma yolunda ilerliyor.
-
@Kaiser-Brian-Clough Aynen abi sahil yolunu kullanıyorum.. Çöl falan şu aşamada zor ama turlamaya çalışıyorum işte :dagger:
-
Günaydın dostlar hayırlı günler dilerim
-
@F.S.M.0.13 Günaydın.