Ekiple İlgili Sohbet
-
Arkadaşlar finalde başarılar. Rakibi hafife almayalım. Şöyle bi baktığımızda hedef 5 olan kaptanları haricinde diğerleri gerçekten iyi menajerler. Dikkatli olmak gerekiyor. Bilerek hedef 1 ve 9 a en güçlülerini koymuşlar. 3 ve 7 de aynı şekilde güçlü. Finale kuvvetli takım çıkarmışlar sonuçta rakip olarak gördükleri ekip sıralamada en üst sırada. Dikkati elden bırakmadığınızda büyük ihtimalle kazanırsınız diye tahmin ediyorum. İyi niyet turnuvası da olsa her zaman kazanmak iyidir
-
Finalde başarılar.
-
Ekip arkadaşlarıma finalde başarılar dilerim
-
@Kaiser-Brian-Clough Tavsiyeler için teşekkürler Umarım kazanırız, kaptanları zayıf mıdır diyorsun Biz analiz ettik ama illa ki yorumlara//fikirlere açığız
-
@19akıncı86 Teşekkürler
-
@F.S.M.0.13 Teşekkürler abi
-
Hayırlı hafta sonları dostlar (Vadante )
-
Aktif Türk ekiplerinin katılacağı bi Türkiye şampiyonası düzenlense de izlesek Şu günlerde çok canımız sıkılıyor. Sanıyorum liglerin bitmiş olması ve Ramazan'ın getirdiği bir boşluk var. OSM'de Ramazan eğlencesi; Türk Ekip Savaşları! Modlara sesleniyoruz. Halkın isteğini duyabiliyorum. İşin şakası bir yana foruma heyecan gelirdi biz düz menajerler de nemalanırdık kimseden olmayan herkesi destekleyip gaz veren yancı gibiyim.
-
Ekipçe ufak bir çalışma yaptik bazı arkadaşlarım kamerayi sevmedi ıyi seyirler -
@Sultangazililer1 siz bence ekibin adını yakışıklılar yapın maşallah kardeslerime:)
-
Baya güzel olmuş. Turkuaz ekibinde görmüştüm sanırım daha önce böyle bir tanıtım videosunu. Elinize sağlık. Ben gizlilik taraftarıyımdır ama siz güzel kardeşlerimizi tanımak mutlu etti.
-
@Sultangazililer1 yanlız o en baştaki kim onu taniyamadik
-
@Kaiser-Brian-Clough Teşekkür ederiz
-
@F.S.M.0.13 Benim abi
-
@Kaiser-Brian-Clough Sene başında CCT 2017 yaptım, sıfır ilgi vardı. Bireysel bir turnuva düşündüm max 20 kişi çıktı.
Yabancı yada global diyeyim; düzenlediğim turnuvalar çok daha ilgi odaklı Temmuz başı gibi Osm Dünya Şampiyonası var, bu aralar turnuva zor gibi
-
@mrtgll33 Katılım olmaması konusunda hak veriyorum sana. Ben de bi süre staff support olarak görev yaptım o dönemlerde de ekip konularıyla baya ilgiliydim çünkü oyunu etkili ve ilgi çekici kılan kısım tam da bu. Türkiye'de turnuva düzenlemeye çalıştık bir kaç kez belli başlı ekipler katılım gösterip sonuna kadar ilerlediler ancak diğer aktif ekiplerimiz hem formatı tam olarak bilmiyorlardı zira o dönemlerde 5*5 ekip savaşlarının mantığı tam olarak oturmamıştı bizim forumlarımızda ve ekiplerimizde. Yalnızca TFE, Anatolia Union gibi ekipler başı çektikleri için ilgililerdi ki her ikisinde de bulunma şerefini yaşadım, hem de katılım konusunda kayıtsız kaldılar. Katılım gösteren bazı ekiplerse çeşitli sebeplerle çekildiler. Tabi böyle olunca bir düş kırıklığı hissediyor insan. Türk kullanıcılar en aktif kullanıcılar arasındayken çekişme bekliyorsun ekipler varken katılım ve heyecan bekliyorsun ama sonuç hüsran oluyor. İnşallah daha iyi organizasyonlar olur ve daha çok ekip ilgi gösterir. TAbi takvim de sıkışık. Sadee öyle bir bahsini açtım. Bakarsın bi ateş yanar ekipler toplanır yapalım derler o zaman sen de organizatör olarak gerekeni yaparsın.