• Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

  • Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse

17/18 Transfer dedikoduları

Scheduled Pinned Locked Moved OSM: Spor Kafe
168 Posts 23 Posters 47.6k Views
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • SosyokratS Offline
    SosyokratS Offline
    Sosyokrat
    wrote on last edited by Sosyokrat
    #4

    Galatasaray, Bruma için Leipzig ile anlaştı

    0_1496789195318_Screenshot_4.png

    Galatasaray'ın yıldızı Bruma, Leipzig'te... Portekizli yıldız 12.5 milyon euro karşılığında Almanya'da sezonu 2. bitiren Leipzig'e transfer oldu.

    Galatasaray, Portekizli yıldızı Bruma için Almanya'da sezonu 2. bitiren RB Leipzig ile anlaştı. Sarı Kırmızılılar, bu transfer için 12.5 milyon euro bonservis bedeli alacak.
    Bu rakam, Leipzig'in kazanacağı başarılara paralel olarak bonuslarla birlikte 15 milyon euroya çıkabilecek.

    Sağlık kontrolünden geçen Bruma, kısa süre içinde kendisini resmen Leipzig'e bağlayacak resmi sözleşmenin altına imza atacak.

    Alman ekibinin sportif direktörü Ralph Rangnick de, Bruma için övgü dolu ifadeler kullandı. Rangnick, Bruma'nın süratiyle kendilerine çok yararlı olacağının altını çizdi. Bundesliga'da geride kalan sezonu 2. basamakta bitiren Leipzig, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek.

    TR Forum Moderator - (24/04/2017 - 12/07/2017)
    TR Support Staff - (12/07/2017 - 29/10/2019)

    FENERBAHÇE...!!

    SEXAFONNS 1 Reply Last reply
    0
  • Kaiser Brian CloughK Offline
    Kaiser Brian CloughK Offline
    Kaiser Brian Clough
    wrote on last edited by
    #5

    Galatasaraylıyım. Sorun ne transferde ne takımda ne hocada. Sorunun başı basiretsiz yönetim. Beşiktaş ölü Demba Ba yı 13 e satar. Biz elimizdeki tek geleceği aldığımız paraya satıyoruz. Yazık. Transfer söylentilerine gelince Bafetimbi Gomis bitmiş diyorlar. Adam 31 yaşında zaten 3 yıl garanti 3 milyonluk sözleşme teklif edilmiş. Gel de ağlama. Bir de Fenerbahçe'nin yıllar evvel iyi durumdayken alamadığı Belhanda'nın bitmiş haline para saçmaya çalışıyormuşuz. Ramazan'ı zehir edecekler bize. Ajax kadar olamadık.

    S 1 Reply Last reply
    2
  • Kaiser Brian CloughK Offline
    Kaiser Brian CloughK Offline
    Kaiser Brian Clough
    wrote on last edited by
    #6

    Jeremy Menez Antalyaspor'a transfer olmuş. Unbelievable.

    1 Reply Last reply
    0
  • SEXAFONNS Offline
    SEXAFONNS Offline
    SEXAFONN
    replied to Sosyokrat on last edited by
    #7

    @Sosyokrat Bruma gibi bir genç yeteneğin kullanılmadan gönderilmesi faydasını görmemesi üzücü bir durum.

    Önce biz alışkanlıklarımızı oluştururuz, sonra da alışkanlıklarımız bizi oluşturur.

    ...

    Musti2548219M 1 Reply Last reply
    2
  • Musti2548219M Offline
    Musti2548219M Offline
    Musti2548219 Turkish Users
    replied to SEXAFONN on last edited by
    #8

    @SEXAFONN bisi sorabilirmiyim

    SEXAFONNS 1 Reply Last reply
    1
  • DZEKO_1228D Offline
    DZEKO_1228D Offline
    DZEKO_1228
    wrote on last edited by
    #9

    Antalyaspor Jeremy Menez ' i transfer ederek büyük iş başardı . Eto ' o - Menez ikilisi güzel uyum sağlayacaktır .

    Antalyaspor transfer politikasında Fenerbahçe ' den de Galatasaray ' dan da daha başarılı . Gerçekten helal olsun inşallah Antalyaspor seneye başarılı bir sezon geçirir ve Avrupa ligine gider .

    Ne Mutlu Türk ' üm Diyene !!

    1 Reply Last reply
    3
  • SEXAFONNS Offline
    SEXAFONNS Offline
    SEXAFONN
    replied to Musti2548219 on last edited by
    #10

    @Musti2548219 Tabi

    Önce biz alışkanlıklarımızı oluştururuz, sonra da alışkanlıklarımız bizi oluşturur.

    ...

    1 Reply Last reply
    0
  • 1982UqurSert19821 Offline
    1982UqurSert19821 Offline
    1982UqurSert1982
    wrote on last edited by 1982UqurSert1982
    #11

    alt text
    GALATASARAY TEKNİK DİREKTÖRÜ: TUDOR'UN İSTEDİĞİ 2 STOPER

    Geride bıraktığımız sezon en büyük sıkıntıyı defansta yaşayan ve tam 40 gol yiyen Galatasaray’da, teknik direktör Igor Tudor’un çözeceği öncelikli sorun bu.

    Savunmayı silbaştan yeniden kurmayı hedefleyen genç çalıştırıcı, stoper transferiyle bizzat ilgileniyor, gelişmeleri yakından takip ediyor. Bu kez çok yakın Sportif direktör Cenk Ergün ile sürekli görüşen Tudor, Napoli’de forma giyen Vlad Chiriches’i çok istediğini söylemişti.

    Cim Bom oyuncuyla her konuda anlaşırken, kulübünü de her an ikna edebilir. Ancak Tudor sadece Rumen futbolcuyu değil, Brezilyalı savunmacı Maicon’u da takımında görmeyi hedefliyor.

    28 yaşındaki ve 1.91 boyundaki Maicon’u çok beğenen Tudor, Sao Paulo ile yapılan görüşmelerin hızlandırılmasını istedi. Sezonun devre arasında da Galatasaray’ın gündemine gelen ancak o dönem Brezilya kulübünün 8 milyon Euro istediği Maicon, şu an Galatasaray’a daha yakın.

    Biri kampa yetişecek Sao Paulo Teknik Direktörü Rogerio Ceni ile sorunlar yaşayan ve ayrılmayı ciddi şekilde düşünen dev stoper, Brezilya basını tarafından da Galatasaray’a yazılıyor.

    Yeni sezonda yeniden 3-4-3 sistemine dönmeyi planlayan Tudor’un, sportif direktör Cenk Ergün ile yaptığı son konuşmada, “Maicon ve Chiriches savunmadaki sorunu çözecek oyuncular. Birlikte gelirlerse ilaç olur” dediği öğrenildi. Yönetimin planı, bu oyunculardan en azından birini yeni sezon kampına yetiştirmek.

    1 Reply Last reply
    0
  • hustundelH Offline
    hustundelH Offline
    hustundel
    wrote on last edited by
    #12

    Elia Başakşehirde 😄

    alt text

    1 Reply Last reply
    3
  • Kaiser Brian CloughK Offline
    Kaiser Brian CloughK Offline
    Kaiser Brian Clough
    wrote on last edited by
    #13

    Büyük transfer. üç büyüklerden biri almış olsaydı baya tantana kopardı. Ama Başakşehir Antalya gibi takımlar sessiz ve derinden makul fiyatlara kaliteli büyük oyuncular transfer ediyor. Şu adam Juventus'ta oynadı ya. 2010 Dünya Kupası'nda en çok göz çarpan oyunculardan biriydi. Toparlarsa efsane katkısı olur

    M 1 Reply Last reply
    1
  • cassano90C Offline
    cassano90C Offline
    cassano90
    wrote on last edited by
    #14

    önümüzdeki sezon gerçekten şahane bir sezon olacak. başakşehir savunmaya chedjouyu aldıktan sonra şimdi de eliayı aldı. bomba gibi geliyor başakşehir. galatasaray savunmaya vs. abanıyor. fenerbahçe hem kaleci hem sağ-sol bek, orta saha kanatlar forvet her yere oyuncu akımı başlattı. ve tüm bunlar olurken beşiktaş sadece aboubakar vs gibi oyuncuların bonservisiyle uğraşıyor. önümüzdeki sezon birçok kulüp şampiyonluğa aday olmaya çalışırken beşiktaş geride kalabilir.

    1 Reply Last reply
    1
  • M Offline
    M Offline
    mrtgll33_
    replied to Kaiser Brian Clough on last edited by
    #15

    @Kaiser-Brian-Clough Piyasada yok olmuş bir Adebayor bile canlandıysa, böyle süratli bir kanat oyuncusu Türkiye'de hayli hayli iş yapar diye düşünüyorum + Antalyaspor'dan Menez hamlesi harikaydı, ben GS taraftarı olarak hem Elia hemde Menez'i takımımda görmek isterdim hatta Etoo yu bile 🙂 Bence daha güzel transferler olacak, bu arada Bursaspor'un yeni teknik direktörü baya göz kamaştırıcı, Lyon'u ve PSG'yi şampiyon yapmış birisi.
    İsmi başarılı sayılır; güzel şeyler verecektir Bursa'ya 🙂

    cassano90C Kaiser Brian CloughK 2 Replies Last reply
    1
  • cassano90C Offline
    cassano90C Offline
    cassano90
    replied to mrtgll33_ on last edited by
    #16

    @mrtgll33 gerçektende başakşehir geçen senenin acısını bu sene çıkarmak istiyor gibi.

    M 1 Reply Last reply
    0
  • M Offline
    M Offline
    mrtgll33_
    replied to cassano90 on last edited by
    #17

    @cassano90 Neden olmasın ? 🙂

    1 Reply Last reply
    0
  • Kaiser Brian CloughK Offline
    Kaiser Brian CloughK Offline
    Kaiser Brian Clough
    replied to mrtgll33_ on last edited by
    #18

    @mrtgll33 Diğer dediklerine katılsam da Bursa konusunda emin değilim. Adam yıllardır Umman'ı çalıştırıyo ve bişey elde edemedi. İyi dünyalık para biriktirmiştir şimdi futbola geri dönmeye çalışıyor gibi ama en son başarısı 12-13 sene önce Lyon'la. O zamanın Lyon'unu da hepimiz biliyoruz. Ezip geçiyodu Fransa'da. Bilemiyorum. İnşallah ismi iş yapar. Yoksa Bursa için yeni hüsran olabilir.

    M 1 Reply Last reply
    0
  • M Offline
    M Offline
    mrtgll33_
    replied to Kaiser Brian Clough on last edited by
    #19

    @Kaiser-Brian-Clough Ben umutluyum kendisini göstermek amaçlı bir çıkış yaşayabilir.

    1 Reply Last reply
    0
  • Kaiser Brian CloughK Offline
    Kaiser Brian CloughK Offline
    Kaiser Brian Clough
    wrote on last edited by
    #20

    beIN sports'un son dakika haberine göre Belhanda ve Gomis transferleri içi nihai anlaşmalar sağlanmış. Gomis'i Paris'te sağlık kontrolünden bile geçirmiş Galatasaray. Belhanda için 8 milyon € bonservis ve 2.5 milyon € yıllık ücretten bahsediliyor. Gomis için yıllık 3.5 milyon € garanti maaştan bahsediliyor. Galatasaray taraftarı olarak sıcak Ramazan günlerinde içim yanıyor içim.

    Sir Umut BirdalS M B 3 Replies Last reply
    1
  • Sir Umut BirdalS Offline
    Sir Umut BirdalS Offline
    Sir Umut Birdal Turkish Users
    replied to Kaiser Brian Clough on last edited by
    #21

    @Kaiser-Brian-Clough Belhanda transferine hiç sıcak bakmıyorum bir Galatasaray taraftarı olarak. Fransa liginin orta-alt sıralarını hedefleyen Montpellier'de parlamış, daha sonra Ukrayna liginin favorilerinden Dinamo Kiev'e transfer olmuş ve burada düşüş yaşamış. Yani bana daha çok bir Aatif Chahechouhe izlenimi uyandıran topçu. Sivasspor'da parladı ama Fenerbahçe'de bir türlü beklenen düzeyde performans sergileyemedi. Büyük takım topçusu olarak görmüyorum Belhanda'yı ve 8 milyon € rakamı gerçekse gerçekten olamayan paramızı çöpe atıyoruz gibime geliyor. İnşallah yanılırım. Gomis transferi gerçekleşirse iyi olur fakat keşke 2+1 yıllık yapabilsek sözleşmeyi. İki sezon için de ayrı ayrı ligde 15 ve üzeri gol atarsa sözleşmesi otomatikman 1 yıl daha uzar gibi bir madde konulabilir mesela ama bunun olacağını pek sanmıyorum.

    Kaiser Brian CloughK 1 Reply Last reply
    1
  • Kaiser Brian CloughK Offline
    Kaiser Brian CloughK Offline
    Kaiser Brian Clough
    replied to Sir Umut Birdal on last edited by
    #22

    @Sir-Umut-Birdal Takımda gençleşme olacak diyolar ama yok eninde sonunda bastonlu dayılar geliyor. Halilovic ismi geçti heyecanlandım. Acerbi diye bi stoper var Sassuolo'da. Çok iyi oyuncu. Haberi geçti heyecanlandım. Juanfran var Deportivo'da. İsmi geçince heyecanlanıyor insan. Bunlar kaliteli adamlar. Clichy var kaliteli adam. Ama Gomis olsun Belhanda olsun heyecan vermiyor. Kanser sebebi. İnşallah adam gibi oynarlar. Takım kaybetmeye başlayınca arka arkaya kaybetsin de istemediğim adamlar takımdan gitsin diye bakar hale geldim.

    1 Reply Last reply
    0
  • Kaiser Brian CloughK Offline
    Kaiser Brian CloughK Offline
    Kaiser Brian Clough
    wrote on last edited by
    #23

    Gianelli Imbula transferinde Galatasaray önemli aşama kaydetti. Oyuncunun ailesi ve kendisi Galatasaray'a gelmeye sıcak bakarken Stoke City'nin de kiralama konusunda kolaylık göstereceği söylentiler arasında. Imbula transfer edilir ve gerekli parçalar da oturtulursa yönetimi protesto etmeyeceğim.

    Sir Umut BirdalS M 2 Replies Last reply
    1

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
  • 9
  • Login

  • Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular