WNT 2016/2017
- 
Merhaba arkadaşlar! 10 Haziran'da Brezilya ile hazırlık savaşı yapacağız. Katılacak menajer arkadaşlarımızı tanıtmak istiyorum. Home Team (Brazil): :flag_br: Obj. 1 --> Olimpia --> 30,75 mi.  dt9 o terror dt9 o terror(PM)
 Obj. 3 --> Honduras Progreso --> 24,11 mi. Reisjr12 Reisjr12(C)
 Obj. 5 --> Marathon --> 23,47 mi. Bruno Souza B49 Bruno Souza B49
 Obj. 7 --> Motagua --> 22,32 mi. jusep fernando 07 jusep fernando 07
 Obj. 9 --> Real Sociedad --> 19,14 mi. Jhon fiel Metralhaa Jhon fiel MetralhaaTotal:119,76 mi. 
 Away Team (Turkey): :flag_tr: Obj. 1 --> Juticalpa --> 24,97 mi.  Adjei45 || Karadeniz Imp Adjei45 || Karadeniz Imp
 Obj. 3 --> Vida --> 24,93 mi. esermat06 || AKINCILAR esermat06 || AKINCILAR
 Obj. 5 --> Real España --> 23.56 mi. nssyka nssyka(C)|| The Best of Turkey
 Obj. 7 --> Platense --> 23,72 mi. Dumanyakamizt || Galatasaray SK Dumanyakamizt || Galatasaray SK
 Obj. 9 --> Social Sol --> 22,29 mi. Ghost4512 || Karadeniz Imp Ghost4512 || Karadeniz ImpTotal: 119,47 mi. 

- 
Merhaba arkadaşlar! 10 Haziran'da Brezilya ile hazırlık savaşı yapacağız. Katılacak menajer arkadaşlarımızı tanıtmak istiyorum. Home Team (Brazil): :flag_br: Obj. 1 --> Olimpia --> 30,75 mi.  dt9 o terror dt9 o terror(PM)
 Obj. 3 --> Honduras Progreso --> 24,11 mi. Reisjr12 Reisjr12(C)
 Obj. 5 --> Marathon --> 23,47 mi. Bruno Souza B49 Bruno Souza B49
 Obj. 7 --> Motagua --> 22,32 mi. jusep fernando 07 jusep fernando 07
 Obj. 9 --> Real Sociedad --> 19,14 mi. Jhon fiel Metralhaa Jhon fiel MetralhaaTotal:119,76 mi. 
 Away Team (Turkey): :flag_tr: Obj. 1 --> Juticalpa --> 24,97 mi.  Adjei45 || Karadeniz Imp Adjei45 || Karadeniz Imp
 Obj. 3 --> Vida --> 24,93 mi. esermat06 || AKINCILAR esermat06 || AKINCILAR
 Obj. 5 --> Real España --> 23.56 mi. nssyka nssyka(C)|| The Best of Turkey
 Obj. 7 --> Platense --> 23,72 mi. Dumanyakamizt || Galatasaray SK Dumanyakamizt || Galatasaray SK
 Obj. 9 --> Social Sol --> 22,29 mi. Ghost4512 || Karadeniz Imp Ghost4512 || Karadeniz ImpTotal: 119,47 mi. 

- 
Merhaba arkadaşlar! 17 Haziran'da Hollanda ile hazırlık savaşı yapacağız. Katılacak menajer arkadaşlarımız  Home Team (Turkey): :flag_tr: : Obj. 1 --> Olimpia --> 30,75 mi.  karakakim (C) karakakim (C)||AKINCILAR
 Obj. 3 --> Honduras Progreso --> 24,11 mi. osmancandar osmancandar||AKINCILAR
 Obj. 5 --> Marathon --> 23,47 mi. Cihad ÖZDEMIR Cihad ÖZDEMIR||Galatasaray SK
 Obj. 7 --> Motagua --> 22,32 mi. DİÇO55 DİÇO55||The Best of Turkey
 Obj. 9 --> Real Sociedad --> 19,14 mi. aymakmm (PM) aymakmm (PM)||AKINCILARTotal:119,76 mi. Away Team (Holland): :flag_nl: : Obj. 1 --> Juticalpa --> 24,97 mi. 
 Obj. 3 --> Vida --> 24,93 mi.
 Obj. 5 --> Real España --> 23.56 mi.
 Obj. 7 --> Platense --> 23,72 mi.
 Obj. 9 --> Social Sol --> 22,29 mi.Total: 119,47 mi. Milli takıma başarılar diliyorum  
- 
Merhaba arkadaşlar! 17 Haziran'da Hollanda ile hazırlık savaşı yapacağız. Katılacak menajer arkadaşlarımız  Home Team (Turkey): :flag_tr: : Obj. 1 --> Olimpia --> 30,75 mi.  karakakim (C) karakakim (C)||AKINCILAR
 Obj. 9 --> Real Sociedad --> 19,14 mi. aymakmm (PM) aymakmm (PM)||AKINCILARTotal:119,76 mi. Away Team (Holland): :flag_nl: : Obj. 1 --> Juticalpa --> 24,97 mi. 
 Obj. 9 --> Social Sol --> 22,29 mi.Total: 119,47 mi. Milli takıma başarılar diliyorum  @mrtgll33 Ooo Hollanda. Rakip kadro nasıl olacak merak ediyorum. 
- 
 Obj. 9 --> Social Sol --> 22,29 mi.Total: 119,47 mi. Milli takıma başarılar diliyorum  
- 
@Sosyokrat İnşallah öyle olur, yoğun savaş trafiği olduğu için Akıncılara yüklendik bu savaşlık  
- 
@mrtgll33 Ooo Hollanda. Rakip kadro nasıl olacak merak ediyorum. @Kaiser-Brian-Clough Kadro bende, müsait zamanda yazacağım  
- 
Başarılar Türkiye :flag_tr: 
- 
Bizi temsil eden tüm arkadaşlarımıza can-ı gönülden başarılar dilerim.    
- 
Hollanda Savaş Kadrosu ve Hedef Dağılımları: :flag_nl: Obj. 1: Sneak-a-freak 
 Obj. 3: Davemx1984
 Obj .5: Rubber890
 Obj. 7: WaterhoenNL (c)
 Obj. 9: Braamsie @mrtgll33 Bizim kadro Los Galacticos gibi kalmış bunların karşısında. OSM Striker Ultras vs. AKINCILAR gibi olmuş biraz  Başarılar arkadaşlar. Başarılar arkadaşlar.
- 
@mrtgll33 Bizim kadro Los Galacticos gibi kalmış bunların karşısında. OSM Striker Ultras vs. AKINCILAR gibi olmuş biraz  Başarılar arkadaşlar. Başarılar arkadaşlar.
- 
@SEXAFONN Oyunda olsa bayrağı her yerde temsil etmek en güzeli  @Kaiser-Brian-Clough Ahaha los galacticos  Saolun arkadaşlar inşallah bu savaş maratonundan trafiğinden eksiksiz çıkarız 
- 
Bana kalırsa eğer Türk ekiplerinin daha aktif olmasını istiyorsak öncelikle kendi içimizde rekabeti körüklemeliyiz. BoT, Akıncılar, Galatasaray SK vs. zaten yabancı ekiplerle sık olarak friendly battle ve turnuvalara katılıyor. Üç dört ekip böyle olunca maalesef sadece o ekipler hareketli oluyor. Murat BoT u sürüklüyor ki zaten ekibin tüm üyelerinin aktif olduğu bi screenshot atmıştı. Akıncılar hareketli. Sultangazili kardeşimizin ekibi hareketli. Sayı artmalı. Romenler kendi içinde inanılmaz bi rekabete sahipti ve bir dönem OFM-OSM'yi domine ettiler tek başlarına. Benim konuştuğum gibi konuşmak kolay tabi uygulama aşaması önemli olan  
- 
Bana kalırsa eğer Türk ekiplerinin daha aktif olmasını istiyorsak öncelikle kendi içimizde rekabeti körüklemeliyiz. BoT, Akıncılar, Galatasaray SK vs. zaten yabancı ekiplerle sık olarak friendly battle ve turnuvalara katılıyor. Üç dört ekip böyle olunca maalesef sadece o ekipler hareketli oluyor. Murat BoT u sürüklüyor ki zaten ekibin tüm üyelerinin aktif olduğu bi screenshot atmıştı. Akıncılar hareketli. Sultangazili kardeşimizin ekibi hareketli. Sayı artmalı. Romenler kendi içinde inanılmaz bi rekabete sahipti ve bir dönem OFM-OSM'yi domine ettiler tek başlarına. Benim konuştuğum gibi konuşmak kolay tabi uygulama aşaması önemli olan  @Kaiser-Brian-Clough Haklısın abi 3-4 ekiple olmuyor sürekli forumlar 3-4 ekibe rağmen aktif ekip sayısı artsa forumlar çok güzel olurdu zaman geçirmek daha da keyiflenirdi. 
- 
Bana kalırsa eğer Türk ekiplerinin daha aktif olmasını istiyorsak öncelikle kendi içimizde rekabeti körüklemeliyiz. BoT, Akıncılar, Galatasaray SK vs. zaten yabancı ekiplerle sık olarak friendly battle ve turnuvalara katılıyor. Üç dört ekip böyle olunca maalesef sadece o ekipler hareketli oluyor. Murat BoT u sürüklüyor ki zaten ekibin tüm üyelerinin aktif olduğu bi screenshot atmıştı. Akıncılar hareketli. Sultangazili kardeşimizin ekibi hareketli. Sayı artmalı. Romenler kendi içinde inanılmaz bi rekabete sahipti ve bir dönem OFM-OSM'yi domine ettiler tek başlarına. Benim konuştuğum gibi konuşmak kolay tabi uygulama aşaması önemli olan  @Kaiser-Brian-Clough Yok yok gayet haklısın  Türk ekip sayısı ve Türk rekabeti artmalı kesinlikle katılıyorum ama "bilinçli" şekilde olmalı bu. Yoksa ekip kurup daha yüzüne bakmayan bir çok crews mevcut. Umarım bi canlanma yaşarız/yaşatırız Türk ekip sayısı ve Türk rekabeti artmalı kesinlikle katılıyorum ama "bilinçli" şekilde olmalı bu. Yoksa ekip kurup daha yüzüne bakmayan bir çok crews mevcut. Umarım bi canlanma yaşarız/yaşatırız 
- 
Katılıyorum benim adım ferhat bu arada:) 
 Bilinçsiz ekip cok var bizim ülkemizde bunları uyandırmak lazim bu konuda adminlerin biraz fedakarlık yapmalari gerekli