OSM Taktikleri
-
@ArdaE02-First bence tam tersi. 4-3-3 oynayan birine 4 veya daha üzeri defansla çıkıyorsan alan markajı, 3 defansla çıkıyorsan adam markajı oynamalısın. Ben genelde alan markajı oynuyorum fakat bir keresinde 4-2-4 oynayan rakibe karşı 4-3-3 adam markajı denedim ve olumlu sonuç aldım. Ofsayt taktiğinde de defansların sayısı önemli diye düşünüyorum. 5 tane defansa ofsayt taktiği yaptırmak çok zor. Birbirleriyle uyum zorlaşır. Hepsi senkronize hareket edemez. 3 defanslı dizilişlerde ofsayt taktiğini kullanmak daha mantıklı gibime geliyor.
-
@Sir-Umut-Birdal Mantıken en başta dediğiniz doğru gibi geliyor. Ama oyunda işler değişiyor. Dediğimi deneyin bir ara, ne kadar işe yaradığını göreceksiniz.
-
6-3-1 A taktigine karşı nasıl oynmak mantıklı kadro değerimde baya fazla
-
@Kaiser-Brian-Clough Kırmızı yiyipte kazanma olayı nadir oluyor bence; 2 gün önce 23.dk kırmızı kart yiyip skor 0-0 iken, maçı 1-0 aldım.
Ama şaşırdık baya, çünkü zor bir motor ve sistem var bence
-
@Durmusspmk direk 433KK
-
Barcelona-Napoli-Nice taktikleri önerir misiniz? Barcelona'da 433KK oynuyorum. Napoli 442B Pas oyunu Nice ise 442A Pas oyunu taktikleri ile oynuyorum. Nice ve Napoli taktiklerim iyi mi? 3ü için kullanabileceğim en iyi taktik nelerdir? Detaylı şekilde anlatabilir misiniz? (Örn:agresif,yuksek hizda pas vs.)
-
Beyler büyük takımlar için hangi taktik kullanılmalı yazarmısınız
ayrıntılı olursa iyi olur özellikle pres baskı falan bunları şu değerde yap yada şu aralıkta yap diye söylerseniz çok iyi olur -
@zıplayan-helipokter 433B kk Oyna
-
@mrtgll33 abi bende şerbet var sanırım son iki ilk dakika kırmızı yediğim maçımı kazandım
-
@Bilocan-Bingul Haha sana attığım lig davetlerini çekiyorum o zaman benden uzak dur
-
@mrtgll33 abi niye bana ucube gibi bakıyorsun
-
@Bilocan-Bingul Sen kaşındın
-
Güçsüz takım taktiği lazım acil!
-
@mrtgll33 Bütün hedef ben miyim abi ben kaderimin kurbanıyım
-
@Bilocan-Bingul bilo sen hala taktikler bölümündemisin laa
-
@TuRkAsKeri75 ne kadar güçsüz olduğuna göre değişir
-
Hocam rakip 4-4-2b kontra atak oynuyor deplasmandayim kadro farkı 50 m ben fazlayim nasıl taktik ile gireyim 4-3-3 girsem kontra dan yermiyim acaba ?
-
@Durmusspmk 433b KK Oyna
-
@Bilocan-Bingul
Selam eger defansif oynuyorsan kirmizi yesen bile maci kazanma sansin var tabi rakibin gucude onemli iyi oyunlar..