Ekiple İlgili Sohbet
-
@Kaiser-Brian-Clough Severek oynayanları bir arada görmek/bulmak çok güzel gerçekten.
-
@mrtgll33 Şu an aktif olan ve savaşlara iştirak eden ekiplerimizin genelinde böyle bir durum var gibi. AKINCILAR, Galatasaray, Trabzon, siz vs. Bolca boş zamanım olduğu için her birinin sayfasını kontrol etmişliğim vardır. Genelde ya herkes aktif ya da bir iki kişi o anda oyunda değil. Günün sonunda her biri en az bir kez oyuna giriş yapmış oluyor. Ekiplerin genel amacı da bu bana göre. Aktif olanlarla aktif olmak
-
Ben açıkcası diğer ülkeleri kıskanıyorum, çünkü Fransa da İspanya'da Romanya'da Portekiz'de minimum aktif oyunu bilen 12-13 ekip var.
Böyle olunca rekabet daha üst seviyede global platformda şansları daha çok katılımları daha çok.
Üretkenlik creative yapı ister istemez oluyor.
2015 yılında Bilal abi CCT ( CCL Turkey ) düzenledi ona bile aktif zamanlar olmasına rağmen katılım 12 oldu ve savaşa çıkmayanlar oldu + 2-3 akademi ekip vardı.
Ama yukarda saydığım ülkeler her sene geleneksel bir sürü bireysel/ekip turnuvası yapıyor.
İnan içim gidiyor, birşeyler yapıyoruz ama destek katılım yok hep 2-3 ekip 5-10 menajer.
Böyle olunca bende burukluk oluyor şahsen, bu noktadan sonra Türk ekipleri sayısı hep bu idealde kalacak diye düşünüyorum.
Bizde kalan 3-5 Türk ekibi katıldığımız her platform ve turnuvada başarıyı yakalamamız lazım.
-
@mrtgll33 Ne kadar rekabet o kadar başarı. Sonuna kadar haklısın. Dediğin gibi Romenler, Portekizliler, İspanyollar sürekli mini turnuva ve ülke içi şampiyona yapıyorlar. Ekiplerinde genelde 10-15 kişi oluyor ki aynı anda dört beş savaşı götürebilsinler. Böylece ekip içinde de rekabet yaratıyorlar. Nihayetinde yıllardır ekip şampiyonaları yapılıyor geleneksel. Birinde bile finale kalabildik mi ? Veya yarı finale. Çeyrek finale veya. Hatırladığım kadarıyla yok. İtalyanlar bile oyunu kavradı ve şu an finalde önde götürüyolar. Gönlüm Furia'dan yana ama İtalyanlar kazanacak gibi. Boşa akan su gibiyiz. Araplar dünya şampiyonu çıkardı bireyselde. Bir iki yıl içinde ekip olarak da üstlerde olacaklar. Endonezyalıları görüyosun kendin adamları takdir ettin ezerek geldiler resmen yarı finale. Elenmeselerdi Furia'yı yenmişlerdi zaten. Bi yerden sonra insanın zoruna gitmemesi imkansız. Yıllar önce oynarken yine böyle bir kısır döngü olmuştu Türk forumlarında. Mecburen yabancı bir ekibe katılmıştım. Sırf aktivite fazla olsun diye. Oyunu oynuyorsak bana kalırsa tatmin duygumuzun olmaması lazım. Aksi halde oyunda geçirilen her an ''waste of time'' olarak nitelendirilebilir.
-
@Kaiser-Brian-Clough Uzun zamandır durumumu " waste of time" zaten belli bu Ben bi kaynama alevlenme felan görsem hemen turnuvaları düzenleyeceğim ama 4 ekiplede turnuva olmuyor maalesef.
Büyük turnuvalarda en azından çeyrek/yarı final yapmamız lazım, bireysel turnuvalarda 2015 yılında ekibimizden WCL de şampiyon çıkardık ama kabul etmediler elimizden alındı birincilik.
2016 yılında son haftaya kadar ekip üyemiz şampiyonluğu zorladı ama 2.oldu. Tabiki 192 üst düzey menajer arasında çok iyi bir başarı bu ama şampiyonlar her zaman daha çok hatırlanır.
Yıl 2017 ve WCL de ekibimizden yine büyük başarılar bekliyorum. Şahsen ben yoğunluğumdan dolayı katılamayacağım. Puan toplama periyodunda aldığım 40 bin puan da sıralamamı yükseltti en azındanBirgün ekibim inaktif olursa bende yabancı köklü bir ekibe katılacağım aklımda olan birşey
-
@mrtgll33 yapma abi bunu bize
Türkün Gücünü göstermen lazım herkese
Sen yabanci ekibe girersen onlara yabacilara destek vermiş olursun -
@TheKing-38 Sadece bir hayal ve hedef ortasında kalmış bir fikir diyeyim Zor bir durum ekibim inaktif olmalı, çünkü aidiyet duygusu oyunda gerçekten olan birşey, başka Türk ekibinde çoğu menajer yapamaz. Ee boşta mı kalayım kardeşim
-
@mrtgll33 Diğer türk ekiplere katıl abi
-
@mrtgll33 said in Ekiple İlgili Sohbet:
@TheKing-38 Sadece bir hayal ve hedef ortasında kalmış bir fikir diyeyim Zor bir durum ekibim inaktif olmalı, çünkü aidiyet duygusu oyunda gerçekten olan birşey, başka Türk ekibinde çoğu menajer yapamaz. Ee boşta mı kalayım kardeşim
Kalın puntolu yer gibi düşünüyorum
-
@mrtgll33 Valla sen bilirsin abi
Nasıl istiyorsan öyle yap -
@TheKing-38 Saol kardeşim onayın için :hugging:
-
@mrtgll33 Bireysel olarak menajerlerimizin çok kaliteli olduğu aşikar bir durum zaten. Takım oyunlarında başarı yakalandığında vereceği haz bambaşka olacaktır Dediğim nokta o. Bazen öyle bir an gelir ve ekip savaşı esnasında ekip forumuna bile giren olmaz o anda yapılacak şey artık bellidir yani.
-
Ekip olayı oyun mekaniğinin içine tam olarak entegre edilmedikten sonra zor ilgi çeker biz de bence
-
Merhaba OSM dostları :hand_splayed:
Ekibim adına yeni ve tekrar oluşturduğumuz bir yapılanmayı sizlere açıklamaktan mutluluk/gurur duyuyorum.
Canlanması gereken ekipler kısmına bir yardımımız desteğimiz olmasını düşündüğümüzden bu çalışmamız ile geliyoruz.
Yaptığımız uzun vadeli planlar neticesinde pilot ekibimiz olacak olan The Best of Turkey Academy'yi 22.06.2017 tarihinden itibaren hayata geçiriyoruz. Bu sayede daha önceden olduğu gibi olası bir BoT ekibinin üye sıkıntısının önüne geçmek hem de kendini kanıtlamak isteyen ve çok iyi menajerler olduğu halde ekipler bölümüne uzak olan dinamik menajerlerimize büyük bir fırsat arenası oluşturacağız.
Ekibin yöneticisi uzun zamandır aramızda olan Ali arkadaşımızdır. Bizle geçirdiği uzun zaman zarfından ekibimizin değerlerini yeteri kadra idrak ettiğinden hiçbir şüphemiz yoktur.
Kurallarda belirtiliyor ama bu hususu tekrar etmekte fayda görüyorum.
Academy ekibine üye girişi için tek sorumlu Ali'dir. BoT ekibine Academy için yapılan istekler dikkate dahi alınmayacaktır. Biz ancak gerekli gördüğümüz menajerler için referansta bulunabiliriz, bunun için de bize herhangi bir başvuruya gerek yoktur.
The Best of Turkey Academy
-
The Best of Academy yapılanması BoT tarafından gerçekleştirilen özerk bir ekip yapılanmasıdır.
-
Ekibe katılımlarda Türk menajerler önceliktedir. Yabancı kısıtlamamız bulunmamaktadır.
-
Ekip yöneticiliğini BoT ekibinden bir üye üstlenecek olup BoT ile iletişimi sadece, Academy'nin yöneticisi sağlayacaktır.
-
Academy'e kabul edilen menajerler belirli bir sıralamaya eriştiklerinde BoT ekip yönetimi tarafından gerekli görüldüğünde ekibe girişleri yapılacaktır. Bunun haricinde Academy üyeleri tarafından BoT ekibine yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.
-
Academy yönetimi tarafından ekipteki üye sayısı yeterli görüldüğünde yönetici aksi bir karar alana kadar ekipteki üye sayısını sabit tutmak adına üye alımını durdurabilir.
The Best of Turkey Academy Giriş Şartları
- Aday kullanıcının ana hesap puanı 45.000 mp ve üstü olmalıdır
- Aday menajerin başvurusu kabul edilirse, en az 1 hesabını ekibe ayırmalıdır.
- Aday menajer forumları takip etmelidir ve whatsapp grubuna dahil olmalıdır.
- Başvurularda öncelik yüksek sıralamalı menajerler tercih edilecek olup, üye alımında ki sıralama insiyatifi Academy yöneticisine bağlıdır.
Umarım yeni ekibimiz hem bizlere hem yeni menajerlere hemde Türkiye'yi temsilen iyi başarılar yakalar.
İyi eğlenceler arkadaşlar.
-
-
Hayırlısı olsun muratım . Aktif olupda kendini gösterememiş olan menajerler için bence büyük bir fırsat . Saygılar