ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
Ben üye değilim. Çaylaklığı aşabilmek için uzun zaman gerekiyo. O süre zarfında OSM birincisi bile olursun.
-
@Kaiser-Brian-Clough oyuna ne zaman başladın kardeşim
-
@F.S.M.0.13 Eski hesabım. O hesapla devam etmek istedim ama kayıtlı e-maili kullanmıyordum. O yüzden yeni hesap açayım dedim. Takriben 7 yıl önce tanıştım yani oyunla. 3 yıl kesintisiz oynadım. Staff olarak da bi süre görev aldım. Genelde ekiplerle ve savaşlarıyla ilgileniyordum. TFE, Anatolia Union, Fearless Aces gibi ekiplerde yer aldım her birinde güzel arkadaşlıklar edindim. Onlara da ayrıca teşekkür ediyorum tabi. Ardından bi süre ara verdim. Arkadaşımın biri hesabıma girip saçma sapan işler yaptı o sırada. Ardından tekrar geri dönmek istedim ama bir isteksizlik sıkılmışlık oldu. 3 yıl hiç bakmadım bile. Bu yıl yine inanılmaz bi istekle oyuna dönüş yapmaya karar verdim. Beyaz sayfa olayı diyelim
-
@Kaiser-Brian-Clough hayırlı olsun diyelim.o. zaman
-
@Kaiser-Brian-Clough Hosgeldin abi tekrardan
-
@Sultangazililer1 Teşekkürler kardeşim
@F-S-M-0-13 Sağol hocam inşallah. -
@Kaiser-Brian-Clough Ekip işlerine girin bence
-
@Kaiser-Brian-Clough bu arada Better Call Saul dizisini ben de öneririm. Geçen görmüştüm bu diziyle ilgili bir mesajını. Bu gece sezon finali var. Tabi biz yarın izleyebiliriz ancak Vince Gilligan reyizin çok sağlam bir finalle bizi 1 sene merakta bırakacağına eminim
-
@Sir-Umut-Birdal Evet bu gece 3.sezon final yapacak. Yarın da malum sitelerden izliycez tabiki. Kaçmaz. Sezonlar ilerledikçe Walter reyizin dahil olup olmayacağını merak etmeye başladım. Bu konuyla ilgili bi röportajı vardı Bryan Cranston'ın. Orda eğer Vince Gilligan isterse tabiki böyle bişey mümkün diyodu. Ama olay daha çok Jimmy ve Mike üzerinden döndüğü için Walter White girse bile çok fazla dahil edeceklerini sanmıyorum. Bu arada Vince Gilligan bizim Acun'un senaryo yazanı. Tam televizyon dahisi ya. Flashback sahnelerine bayılıyorum.
@mrtgll33 Ciddi şekilde düşünüyorum. Ekipler oyunun temeli. -
@Kaiser-Brian-Clough ekşide de yazarların dediği gibi Walter dahil olsa bile ancak kimya dersi anlatırken görürüz Adamın hayatında o dönemlerde diziye konu olmaya değecek kadar aksiyon yok Jimmy McGill'in Saul Goodman'a dönüşümünün tadını çıkarmak lazım bence. Belki Hank falan dahil olabilir. Bu arada GTA 5 oynadın mı bilmiyorum ama Better Call Saul'da GTA 5 karakteri Trevor da rol almıştı
Mike reyiz yaa -
@Sir-Umut-Birdal Yok GTA 5 oynamadım. İlk çıktığında Vice City'i çok sevmiştim. Ama sonra diğerleri için pek vakit bulamadım. Genelde FM oynarım. Adamın ayrı bir karizması var. Tamam Mike'in olduğu sahneler çok yavaş işliyo olabilir ama her anı strateji kokuyor. İşleri legalize etmek için de Jimmy'i kullanması var tabi. O da ayrı bir tat. En büyük hazzı Ignacio ve Mike arasında geçen konuşmalarda alıyorum. İşin içine kartel girince daha da zevkli oluyor. Don Eladio'nun gülüşü ve saçma sapan artistlik kokan hareketleri mükemmel. Bak Narcos'u izledin mi bilmiyorum ama izlersen İspanyolcaya ilgin artacaktır. Benim yaşımdan sonra öğrenmek biraz zorlaşıyor ama tadını aldıkça öğrenmek istiyosun o derece güzel bi dil.
-
Yapana onlarca kez teşekkür ettim Günde en az üç dört defa dinliyorum.
-
@Kaiser-Brian-Clough izlemedim fakat yeni bir yabancı dil öğrenmek benden de geçti artık sabırsızlıkla yarını bekliyorum şimdilik
-
@Sir-Umut-Birdal Yarın sezon finalinden sonra mecburen saracağın bi dizi arıycaksın. Aynı süreçleri yaşadığım için söylüyorum Narcos da baya içine çeken bi dizi. Kaliteli komedi arıyosan The Office'i öneririm. Politik dizi olarak da House of Cards. Obviously.
-
Günaydın dostlar
-
selam oyun hakkında öneri ve güncelleme için bilgi paylaşabileceğimiz bir başlık veye bölüm varmı bilgi verebilirmisiniz.
-
@Kaiser-Brian-Clough ben Family Guy'ı takip ediyordum fakat o da sezon finali yaptı. Dediğin dizilere bir göz atarım. Sağolasın
-
@tankkaplani Oyun Hakkında bölümüne başlık açabilirsin.
-
@F.S.M.0.13 Kendime ekip açacam gelsene abi :d
-
Oyunda bireysel turnuva olarak sadece her yıl düzenlenen Dünya Şampiyonası mı var?