Ekiple İlgili Sohbet
-
@mrtgll33 said in Ekiple İlgili Sohbet:
@TheKing-38 Sadece bir hayal ve hedef ortasında kalmış bir fikir diyeyim Zor bir durum ekibim inaktif olmalı, çünkü aidiyet duygusu oyunda gerçekten olan birşey, başka Türk ekibinde çoğu menajer yapamaz. Ee boşta mı kalayım kardeşim
Kalın puntolu yer gibi düşünüyorum
-
@mrtgll33 Valla sen bilirsin abi
Nasıl istiyorsan öyle yap -
@TheKing-38 Saol kardeşim onayın için :hugging:
-
@mrtgll33 Bireysel olarak menajerlerimizin çok kaliteli olduğu aşikar bir durum zaten. Takım oyunlarında başarı yakalandığında vereceği haz bambaşka olacaktır Dediğim nokta o. Bazen öyle bir an gelir ve ekip savaşı esnasında ekip forumuna bile giren olmaz o anda yapılacak şey artık bellidir yani.
-
Ekip olayı oyun mekaniğinin içine tam olarak entegre edilmedikten sonra zor ilgi çeker biz de bence
-
Merhaba OSM dostları :hand_splayed:
Ekibim adına yeni ve tekrar oluşturduğumuz bir yapılanmayı sizlere açıklamaktan mutluluk/gurur duyuyorum.
Canlanması gereken ekipler kısmına bir yardımımız desteğimiz olmasını düşündüğümüzden bu çalışmamız ile geliyoruz.
Yaptığımız uzun vadeli planlar neticesinde pilot ekibimiz olacak olan The Best of Turkey Academy'yi 22.06.2017 tarihinden itibaren hayata geçiriyoruz. Bu sayede daha önceden olduğu gibi olası bir BoT ekibinin üye sıkıntısının önüne geçmek hem de kendini kanıtlamak isteyen ve çok iyi menajerler olduğu halde ekipler bölümüne uzak olan dinamik menajerlerimize büyük bir fırsat arenası oluşturacağız.
Ekibin yöneticisi uzun zamandır aramızda olan Ali arkadaşımızdır. Bizle geçirdiği uzun zaman zarfından ekibimizin değerlerini yeteri kadra idrak ettiğinden hiçbir şüphemiz yoktur.
Kurallarda belirtiliyor ama bu hususu tekrar etmekte fayda görüyorum.
Academy ekibine üye girişi için tek sorumlu Ali'dir. BoT ekibine Academy için yapılan istekler dikkate dahi alınmayacaktır. Biz ancak gerekli gördüğümüz menajerler için referansta bulunabiliriz, bunun için de bize herhangi bir başvuruya gerek yoktur.
The Best of Turkey Academy
-
The Best of Academy yapılanması BoT tarafından gerçekleştirilen özerk bir ekip yapılanmasıdır.
-
Ekibe katılımlarda Türk menajerler önceliktedir. Yabancı kısıtlamamız bulunmamaktadır.
-
Ekip yöneticiliğini BoT ekibinden bir üye üstlenecek olup BoT ile iletişimi sadece, Academy'nin yöneticisi sağlayacaktır.
-
Academy'e kabul edilen menajerler belirli bir sıralamaya eriştiklerinde BoT ekip yönetimi tarafından gerekli görüldüğünde ekibe girişleri yapılacaktır. Bunun haricinde Academy üyeleri tarafından BoT ekibine yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.
-
Academy yönetimi tarafından ekipteki üye sayısı yeterli görüldüğünde yönetici aksi bir karar alana kadar ekipteki üye sayısını sabit tutmak adına üye alımını durdurabilir.
The Best of Turkey Academy Giriş Şartları
- Aday kullanıcının ana hesap puanı 45.000 mp ve üstü olmalıdır
- Aday menajerin başvurusu kabul edilirse, en az 1 hesabını ekibe ayırmalıdır.
- Aday menajer forumları takip etmelidir ve whatsapp grubuna dahil olmalıdır.
- Başvurularda öncelik yüksek sıralamalı menajerler tercih edilecek olup, üye alımında ki sıralama insiyatifi Academy yöneticisine bağlıdır.
Umarım yeni ekibimiz hem bizlere hem yeni menajerlere hemde Türkiye'yi temsilen iyi başarılar yakalar.
İyi eğlenceler arkadaşlar.
-
-
Hayırlısı olsun muratım . Aktif olupda kendini gösterememiş olan menajerler için bence büyük bir fırsat . Saygılar
-
@mrtgll33 Yanlız abi herşey iyide 45.000 MP cok fazla olmuş Academy için bence 25.000 MP daha iyi olur
-
@TheKing-38 ana ekipte en az mp 74 000 buna göre hesap etmek gerekir
amacımız hem yüksek mp li bir ekip daha kazandırmak hemde ana ekibe kısa sürede girebilmesini sağlamak -
Kıymetli OSM Sevdalısı arkadaşlarım, hepinize selam olsun. Birçoğunuzun da bildiği üzere Galatasaray SK ekibinin bir üyesiyim ve bu ekibin üyesi olmaktan ve de ekip arkadaşlarımla beraber bulunmaktan her zaman gurur duydum, duymaya devam edeceğim. Hepinizin malumudur ki memleketimizde irili ufaklı birçok ekip olduğu gibi çok değerli, kıymetli ve köklü de birçok ekip bulunmaktadır. Bu güzide ekiplerimizden Galatasaray SK olarak biz ve liderliğini Mustafa kardeşimin (@тc-Darxoul )yaptığı ve yakın zamanda ismini The Mad Turks olarak değiştiren Fetih 1453 ekibiyle benim yöneticiliğim, Mustafa kardeşimin de yardımcı yöneticiliği altında birleşme kararı almış bulunuyoruz.
Bu birleşmeye yakışacak da yeni bir isim arayışı içinde beyin fırtınası yaparken Türkçesini Türk Milli Ekibi olarak tercüme ettiğimiz kısaca T.N.T olarak adlandırdığımız Turkish National Team isminde hep birlikte karar kıldık.
Konuyu tüm menajer arkadaşlarımızın bilgisine sunuyor ve ekiplerimize başarılar diliyoruz. İyi oyunlar. -
8 sizden 8 bizden 16 üye olarak bir araya geldik seçkin bir ekip olacağımızdan ve başarılar yakalayacağımızdan şüphem yok. Artık biriz daha güçlüyüz inşallah Turkısh National Team ekibi TNT tıpkı ismi gibi bomba etkisi yaratacaktır. Camiaya hayırlı olsun.
-
@sistematikci Güzel birleşme olmuş, kalabalık bir ekip hiçbir turnuvayı kaçırmamalı
Umarım güzel birliktelikleriniz devam eder.
Benim nacizane fikrim ismin olmadığı yönünde, Milli takım savaşlarında kullanılan bir kalıbın/ismin vb. ekip ismi olarak kullanılmasından yana değilim. Tabiki bunun herhangi bir yasağı yok, sadece daha creative olunabilirdi. Direk Milli takım alınmış gibi olmuş.
Sadece ufak bir eleştiri yanlış anlaşılmasın fikriimi beyan ettim
Tekrardan başarılar diliyorum, siftah Eagles Cup da olsun.
-
Bundan sonra bütün bilgim, deneyimim ve çabam bu ekibin hizmetindedir. Koşulları fedakarlıklar gerektirse de kazancı büyük olacak bir birleşim olacaktır. Gerek kendi gerekse de arkadaşlarım adına hayırlı olmasını diliyorum. Güzel bir iş başardık arkadaşlar umuyorum devamı da güzel olur. :clap_tone2:
-
Hayırlı uğurlu olur inşallah yeni bir sayfa oldu bu birleşme bu arada yöneticilik görevimi Yusuf Abime bırakmış bulunmaktayım yeni görevinde başarılar abi sana güvenimiz tam
-
@mrtgll33 Fikirleriniz ve desteğiniz için teşekkür ederiz. Bu konuyla ilgili uzun bir çalışmanın ardından bu birleşmenin böyle bir isim altında olması konusunda karar aldık. Neticede bir ekip ismi ve amacı Türk olmayanları yenmek olan bir topluluğun (ki bütün ekiplerimizin nihai amacının bu olduğunu biliyorum) ekip sıralamasında ön sıralarda yer alan diğer güzide ekiplerimiz gibi Yabancı menajerler korku salmasını istedik. Çünkü hepimiz biliyoruz ki Türk adı bile onları titretmeye yetmektedir. Sonuçta bu oyun da bir sanal dünyanın bir ürünü ve her Türk gibi biz de Türk adını heryerde olduğu gibi burda da kullanmaktan gurur duyuyoruz. :flag_tr: Sanırım bizim durum da bununla ilgili oldu, kendi yaptığım profil logom da aslında belirtmek istediğim düşünceyi tek başına anlatmaktadır.