OSM Dünya Şampiyonası 2017
-
Şampiyonada olan tüm türk menajerlerimize başarılar diliyorum . İnşallah gruplardan çıkar ve en son final grubunda hepimiz oluruz temennimiz bu . Aynı gruba düşen türk menajerlerimiz bu biraz şanssızlık olmus ama burada bulunan herkes kaliteli menajerler ve ilk 3 e girebilecek kapasitede . Haydi türkün gücünü gösterelim
-
Turnuvaya katılacak tüm dostlarıma başarılar dilerim :clap_tone1:
Kazanan TÜRK olsun TÜRKİYE olsun :flag_tr: -
Ülkemizin temsilcilerine başarılar. :flag_tr:
-
Tüm Türk katılımcılara başarılar dilerim. İnşallah derecelerle bitirirsiniz.
-
OSM Dünya Şampiyonas 2017 || Ülke Katılımları
:flag_it: Italya - 44
:flag_ro: Romanya - 25
:flag_tr: Türkiye -24
:flag_es: : Ispanya - 15
:flag_pt: : Portekiz - 12
:flag_pl: : Polonya - 11
:flag_ru: : Rusya - 10
:flag_ar: : Arjantin - 8
:flag_fr: : Fransa- 7
:flag_eg: : Mısır - 6
:flag_ae: Cezayir - 3
:flag_tm: : Turkmenistan - 3
:flag_ua: : Ukranya - 3
:flag_sa: : Suudi Arabistan - 2
:flag_kz: : Kazakistan - 2
:flag_hu: : Macaristan - 2Geri kalan 15 menajer ise ayrı ayrı tek bir ülkeye bağlıdır.
OSM Dünya Şampiyonas 2017 || Ekip Katılımları
- RO MANIA - 9
- The Best of Turkey - 8 :flag_tr:
Born in the USSR - 8
Lusos - 8
The Rebels' Yell - 8 - ELEMENT Italians do it better - 7
Union of the Supremes - 7 - RED SKULLS - 6
The Alliance - 6 - Romanian Lions - 5
Romanian Revolutionists - 5
Turkish National Team - 5 :flag_tr: - Arab Crew - 4
Phantoms of the Cannibals - 4
Öncelikle Türk menajerlerimizi tebrik ediyorum OSM genelinde 24 menajer göndererek en çok menajer gönderen 3.ülke olduk. Önümüzdeki Romanya ile sadece 1 menajer farkımız var. Bu büyük bir başarı bana göre. İnşallah güzel başarılar alarak sonunu da güzel bitiririz.
Buradan kendi ekibimide ayrıyeten tebrik etmek istiyorum. As ekipten 8 menajer ile en çok menajer gönderen 2.ekip olduk.
2 akademi menajerimiz ile totalde 10 menajer göndermiş bulunuyoruz. Hepsinin emeğine sağlık. 2-3 senedir amacım OSM Dünya Şampiyonasına bütün ekibimi yollamak ve en çok katılımı Türk menajerlerden görmekti. Elimden geldiğince bütün ekiplerimizi Türk menajerleri bilgilendirmeye çalıştım. Bu sene katılımlar açıklandıktan sonra bile detaylı bilgi verdiklerim oldu.(Gelecek seneye hazırlık yapan menajer arkadaşlar)2015'de 12
2016'da 10 menajer gönderdiğimiz için, içim buruk kalmıştı. Ama bu sene yaklaşık 2.5 katına çıkarak 24 menajer ülkemizi temsil edecek :flag_tr:OSM Dünya Şampiyonası umarım TÜRKİYE'DEN bir menajer kazanır.
Herkese başarılar diliyorum
-
OSM Dünya Şampiyonasına Katılan Türk Menajer Aradaşlara Başarılar. Onlara Türklerin Gücünü Gösterin :muscle_tone2:
-
@F.S.M.0.13 Eyvallah abim seninde yardımların her zaman ekip içindi ekipleydi.
-
@mrtgll33 Güzel analizler, eline sağlık.