World Crew Championship 2016
-
@Sosyokrat Tebrikler
-
@Bayram-Karakuş Destekleriniz için teşekkürler. Sizleri de tebrik ederiz :flag_tr:
-
@Sosyokrat Teşekkür ederiz.
-
@mrtgll33 Kendi ekibim başta olmak üzere tüm ekiplerimize gruplarındaki 2. maçlarda başarılar dilerim.
-
@Sosyokrat tabloda CPU yazıyor onları tam olarak anlayamadım, nedir?
-
@Bayram-Karakuş ligden istifa etmişler anlamına geliyor tablodaki CPU.
-
@Bayram-Karakuş
Ekip bir anda dağıldı. Böyle ekiplerin aslında cezaya çarptırılması gerek, bir daha ki organizasyonlara dahil olamasınlar da akılları başlarına gelsin. -
başta kendi ekibim ve diğer tüm türk ekiplerimize sonsuz başarılar
-
@Sosyokrat CPU ile bitirilen savaşlarda Abandoned Crew kısmının Yes olması gerekmiyormu?
-
@Bayram-Karakuş istifa eden kişi ekipten ayrılmışsa abbonned kısmına yes yazılır, ligden ayrılmış yerine kimse girmemiş ve hala ekipteyse CPU olan bilgisayar o ekibin menajeriymiş gibi devam eder, lig sonunda öyle sayılır.
-
Arkadaşlar bana yardımcı olabilecek olan varmı? Benim gerçekten büyük bir problemim var ben bu oyuna mesai harcıyorum ve bugünkü simülasyon ların hepsinde ayaktaydım. Bu şampiyonada bugün rakip takımın hedef 1 i tam 100 m lik adam sattı. Bu turnuvada şu anda bu tür bir satış nasıl yapılabilir lütfen biri bana yazsın.
-
@YMOKSUZ Bunun bir garantisi yok ki istersen bütün savaş boyunca uyuma tamamen şans işi, bugün rakip satar sonra bakarsın 3-5 gün satamaz olabilecek şeyler bunlar, bizim her savaşta başımıza gelen bişey. Bu turnuvada bizim rakibimiz de biz daha 50-60M derken bir baktık 110M olmuş takım değeri. Başka bir örnekte vereyim WNT milli takımda 3 gün oyuncum satılmadı sonra tek simide 50-60M oyuncu satıldı, bende isyan ettim ama şans faktörü devrede maalesef.
-
@YMOKSUZ Ayrıca öneri olarak size şöyle yardımcı olabilirim, takımınız da Overall 60 ın altında 19-20 oyuncu var. Önce bunları satmaya çalışırsanız liste bunları çeker alır. Bu kadar oyuncu varken takımın en pahalı 2 oyuncusunu listeye koyarsanız şansınız azalır, bunuda savaş tecrübemden dolayı söylemek istedim bi deneyebilirsiniz en azından.