Bireysel Rekorlar ve Başarılar
-
@amarilla2007 kupaları geçtim 10 yıldır bıkmadan oynamak takdire şayan bir başarı :clap_tone1: :clap_tone1: :clap_tone1:
-
@amarilla2007 said in Bireysel Rekorlar ve Başarılar:
başarı atılacaksa işte ben buna başarı derim helal :clap_tone1: -
Bütün Hesaplarımda Tam Gaz Yola Devam Ediyorum:( Kulüp sayfası 1 Şampiyonluk Ve Kupa Kazanıldı 5663 MP Puanı)- ( Kulüp sayfası 2: 10.Hafta 1780 MP Puanı) ( Kulüp sayfası 3:12 Hafta 2210 MP Puanı ) ( Kulüp sayfası 4: 10.Hafta 975 MP Puanı ) Buda Profilimdeki Son Durum.:ok_hand_tone2:
-
Romanian Lions ekibinin 5.yıl kutlamaları için düzenledikleri turnuvada ekibimiz üyesi @numanvural yarı final liginde 2., Final'de ise şampiyon olarak bizleri gururlandırmıştır.
Kendisini tebrik ediyorum bir çok iyi menajer arasından hep üst sıralarda olarak turnuvayı bitirdi. Ayrıca şampiyon olduğu için 1125 BC ödülünü de Romanya ekibi tarafından alacaktır.
Tebrikler :flag_tr:
YARI FINAL
FINAL
-
@mrtgll33 değerli ekip üyemizi değerli abimizi kutlarız @numanvural :clap_tone1: :clap_tone1: :flag_tr:
-
Ana Hesapta Ligte Şampiyon Oldum Ve Kupayı Kazandım 77 Maçta Toplam 14110 MP Puanı Toplamayı Başardım.
-
@1982UqurSert1982 Seneye WCL umarım
-
This post is deleted!
-
Forumdaki sıkıntıdan dolayı görsel upload edilmeden mesajı paylaşmışım. İlgili görsel burada:
-
Kadro değeri daha yüksek olan varmı. Sözde değil görsel lazım Birde kadro sizce nasıl nağ mağlub bitirmekte bir harika
-
@mrtgll33 said in Bireysel Rekorlar ve Başarılar:
@mrtgll33 said in Bireysel Rekorlar ve Başarılar:
Arşivden çıktı :hugging:
Toplam Kadro Değeri: 1.637M
Pogba: Rating 143, Value 405M -
@Sir-Umut-Birdal kardeşim ankaralımısın hep gençleri almışsın
-
@Bilocan-Bingul yok ama üniversiteyi Ankara'da okudum.
-
@Sir-Umut-Birdal anladım taraftarı söylendiği kadar takımına bağlı herhalde gençlerin
-
@Bilocan-Bingul yok ya benimkinin taraftarlıkla uzaktan yakından alakası yok. Fazla Menajer Puanı alabilmek için hedefi en kötü takımları alıyorum. Önceden 1 kez almıştım. Normalde oynadığım bir ligi bir daha oynamak istemem ama akrabalarla oynuyoruz onlar da Türkiye liginde oynamak istediler. Ben de bari aynı takımla 5 kez hedefe ulaş başarısında aşama kaydedeyim diye tekrar Gençlerbirliği'ni aldım.
-
@mrtgll33 bir oyuncuya basmışın benim kadro daha iyi bence
-
@Sir-Umut-Birdal anladım bende senin gibi aldığım takımı bir daha almam her çiçeğe konmaya çalışıyorum
-
@TnTHainTosBa Kadro değeri daha yüksek var mı dedin daha yükseğini gösterdik şimdi 1 oyuncuya yüklenmişsin diyorsun neyse; Kral sensin