Basketbol
-
@Kaiser-Brian-Clough Acun medya gibi yazdın
-
@mrtgll33 Ahaha tekrar bakınca gerçekten Acun'un sosyal medya ekibinden atılmış bi mesaja benzediğini farkettim. İnternet üzerinden izleyecek arkadaşlar için de youtubeda ve bilimum sitede live streamler mevcut. Amme hizmeti yapmak boynumuzun borcu. Serinin döneceğine inanıyorum. LeBron kardeşimizin fakir Cleveland halkına bi hediye daha vermek istediği yönünde duyum aldım.
-
@Kaiser-Brian-Clough Lebron yapacak bende inanıyorum
-
Golden State şampiyon oldu. Ağlıyoruz. San Francisco oligarkları maçı kazandı. Yapacak birşey yok.
-
@Kaiser-Brian-Clough Maalesef geri dönüş olmadı
-
Galatasaray'da vefakar koç Ergin Ataman maalesef haketmediği bir şekilde gönderildi. Çok daha vefalı davranılabilirdi yollar ayrılırken. Üstelik 1 yıl para almadan çalışabileceğini söyleyecek kadar da Galatasaraylı bir koçtu kendisi. Yerine 60 yaşındaki son yıllarda herhangi bir başarısı olmayan Türk basketbolunun efsane isimlerinden Erman Kunter getirildi. Oysaki Oktay Mahmuti çok daha uygun olurdu takım için. Filipovski ismi geçse de nihayetinde Erman hocada karar kılındı. Takımda koç değil de basketbol şubesine yeterli desteği göstermeyen ve umursamayan yönetim değişikliği tıpkı futbolda olduğu gibi kendini gösteriyor. İşleyen tek kolumuz var o da voleybol şubesi. Orada da çok iyi bir Galatasaraylı olan Ataman Güneyligil hoca var. Bu takıma Galatasaraylılar şart. Yoksa şu mali durumda bütünlüğü iyice kaybedeceğiz. Son olarak YÖNETİM İSTİFA!
-
Spor Toto Basketbol Süper ligi final serisinin 3. maçında FENERBAHÇE deplasmanda beşiktaş sompo japanı 86-80 yenerek seride durumu 3-0'a getirdi. Tebrikler FENERBAHÇE !!!
Ayrıca final serisinin ilk 2 maçı bizim stadımızda oynandı ve en ufak bir sorun bile çıkmazken beşiktaşın sahasına gittiğimizde daha ilk maçta olay çıkardılar ve kendi sahalarından açık konuşalım kovuldular. bu kadar olmaz. böyle olmaz, olmamalı. şimdi yarın serinin 4. maçı var ve beşiktaş taraftarları kendi sahalarında takımlarını destekleyemeyecek. euroleague şampiyonu takımımız ligdede şampiyon herkese hayırlı olsun
-
Evet Fenerbahçe ligde de şampiyon oldu. Bir Galatasaraylı ve LeBron taraftarı olarak geçirdiğim en kötü yıl olabilir. Fenerbahçe'yi tebrik ederim.
-
@Kaiser-Brian-Clough Hahah bize faydası olmadı hem LeBron hem Gs'nin
-
Galatasaray takım kaptanı Sinan Güler yıllık 700 bin dolar karşılığında Fenerbahçe'ye transfer oldu. Galatasaray'ın 300 bin dolar teklif ettiği söyleniyor.
NBAde Chris Paul Houston Rockets'a, Paul George Oklahoma City'e takas oldu. Paul Millsap Denver'a giderken Jimmy Butler da Minnesota'nın yolunu tuttu. Doğu Konferansında adam kalmadığı gelen bilgiler arasında. Carmelo Anthony'nin de Houston Rockets'a gidebileceği söyleniyor. -
@Kaiser-Brian-Clough Sinan Güler ah be ah
-
@Kaiser-Brian-Clough Bence OKC en iyisini yaptı Paul George ile
-
@mrtgll33 Herkes farklı bi hamle beklerken çer çöp karşılığında Oklahoma'ya gitti. Indiana'yı rezil yönetiminden ötürü kutluyoruz. Gelecek yıl Lakers da oynamak istediğini söyledi Paul George. LeBron James in de Lakersa gideceği konuşuluyor. Enteresan bi yıl oluyor. Houston büyük bi hamle yaptı Chris Paul ü alıp. Yanına bir de şutör forvet arıyorlar. Paul George u istediler ama alamadılar. Carmelo peşindeler şu an. Olursa onlar da şampiyonluk adayı olacak. Doğu Konferansında gerçekten adam kalmadı. Cleveland eze eze yine finale kadar gidecek gibi duruyor. Finalde Batıdan gelecek bi buldozerin altında kalması muhtemel. İnşallah düzgün bi takasa girerler iyi bir pivot şutör guard veya iyi bi 4 numara alırlar. Porzingisi istedikleri söyleniyordu olursa tadından yenmez.
Sinan Güler bana kalırsa doğrusunu yaptı. Çünkü Galatasaray basketbol takımında ümit yok. Rezalet yönetiliyor. Kariyerinin sonunu bu şekilde geçirmek istememesi çok normal. Ayıp etti ama olsun. -
@Kaiser-Brian-Clough Ayıp etti ama Euroleague'de iyi bir rotasyon oyuncusu olur.
NBA de dediğin gibi bu yaz harbiden işler karışık bende takipteyim süpriz hamleler gelecek gibi görüyorum. Doğu'da zaten klasik liderler belli gibi
-
@Kaiser-Brian-Clough Aynen öyle yoksa Ahmet Düverioğlu ile oynuyorlardı
-
Fenerbahçe Basketbol takımımız Doğuş grubu ile anlaşma yaparak büyük iş çıkardı Galatasaray ' ın kaptanı Sinan Güleri transfer ettik sağlam para geldi Euroleague şampiyonu kadroyu da elimizde tutarsak bu başarıyı inşallah tekrarlayabiliriz
-
@RvP1228 Euroleague şampiyonluğundaki büyük etkenlerden biri olan Bogdanovic NBAe transfer oldu. Ama Fenerbahçede çok para olduğu için yine bu yıl en büyük favori olacak