Ekiple İlgili Sohbet
-
@mrtgll33 said in Ekiple İlgili Sohbet:
@Kaiser-Brian-Clough Bende seviyorum böyle mini turnuvaları dediğin gibi daha kaliteli ve rekabete açık turnuvalar gerçekten Ekibim adını temsilen düzenleyeceğim mutlaka, OSM retired olmadan
Best of Turkey turnuvası yap ulusal olarak. Hem ekibin adını kullanmış olursun hem Türkiye şampiyonasını aradan çıkarırsın
-
@Kaiser-Brian-Clough Zamanım olduğunda mutlaka yapacağım bunu
-
@Kaiser-Brian-Clough :muscle_tone3:
-
Bugün yine inanılmaz boş geçen günlerimden biri olduğu için yabancı forumları dolaştım. İspanyol, Romen ve İtalyanlara baktım. Her birinin ulusal turnuvasını yaptığını ve halen yapıyor olduğunu gördüm. Hatta İtalyanlar akademi ekiplerini ayırıp ''Next Generation'' turnuvası yapmış. Onlarda da 10-12 ekip katılıyor turnuvaya. İspanyollar biraz daha kalabalık olabilir. Romanya'da RO MANIA birinci olmuş turnuva WCC devam ederken yapılmış. İspanyollarda turnuva devam ediyor. Furia WCC şampiyonu ama orada da harekete devam tabi. İtalyanlarda şu an çeyrek final oynanıyor. Element Italia WCC'yi son anda kaybeden bi ekip ve orada da iddialı tabiki. Aynı zamanda turnuvalardan ayrı olarak da ekip savaşı arıyorlar. Diğer İtalyan ekipleri Eagles Cupda da mücadele veriyor. Bütün bu ekiplerin menajerlerinin çoğunluğu zaten WC'da şu an mücadele ediyor. Hayret ediyorum. Aynı anda bi sürü turnuvada mücadele edip bireysel turnuvalara katılıp ekip liglerini aksatmadan sürdürüp bir de turnuvalardan ayrı olarak maçlara girmelerini hayretle izliyorum. Bir de bu adamlar Milli takım maçlarına da çıkıyorlar. Tabi her ekip turnuvasını onlar kazanır tabi onlar finale çıkar. Tabi WC'da şampiyonluk için 5-6 adayları olur her birinin. Esasında hayretim onlara değil. Kendimize. Gerçekten inaktif durumdayız. Ekip seviyesinin 10 olması için bir ekip şampiyonasını kazanmış olma şartı vardı sanırım. Bu gidişle bizden o seviyeyi görecek bir ekip olmayacak. Dört yıl önce de böyleydi şimdi de böyle. Romanya turnuvasında birinci olan ekibin her bir üyesine 525 BC ödül verilmiş mesela. İkinciye 250. Bu tür ödüller mi olmalı acaba dikkat çekmek için. Sadece tek bir staffın insiyatif almasıyla onun bişeyler yapmasını beklemekle olacak birşey değil ki bu. Adam napsın. Staffın işi zaten başından aşkın oluyor. Raporlardı forumlardı koordinasyondu bi sürü iş. Burada önde gelen ekiplerin işi ele alması lazım. Gerekirse Türk ekiplerine davetler atmak lazım. Foruma bile girmeyenler var. O kadar ekibimiz var o kadar ilgili adam var dünya sıralamasında ilk 10 da adamlarımız var hem ekipte hem bireyselde. Genel olarak OSM 2.siyiz İtalyanlardan sonra ortalamada. Ama en önemli nokta olan ekiplerde en büyük başarımız son 32 mi son 16 mı bilmiyorum.
Bazen isyan ediyorum kusura bakmayın uzun post için.
-
Bu arada @mrtgll33 her yabancı forumda bi gönderine rastladım ya İtalyancası, Romencesi Helal. Her yere sızmışsın.
-
@Kaiser-Brian-Clough Abi merhaba, güzel analizler yapmışsın. Hepsinden bir bir haberim var Hepsinin E-Tablo halini saolsunlar bana yolluyorlar, bende lazım olur diye not tutuyorum. İspanyolların çok olması normal, kolombiya arjantin venezuella uruguay hepsi aynı çatı altında. Turnuva düzenlemek organize etmek çok kolay birşey... Yeterki katılım olsun. Koordinasyonu iyi bir organizatör hepsinin üstesinden gelir. İtalyanlar gerçekten hem bireysel hem ekip bazında iyi işler yapıyorlar ve aktifler. Romanyalılar da oyunu çok sevenlerden.. Arapları saymamışsın mesala ama onlarda en az italyanlar kadar aktifler...
Türkiye ülke sıralamasında 50-100 arası kaç menajer ekip olaylarını biliyor dersin? .Bence max 3-4 kişi. bu şekilde bazı şeyler yapamamaya mahkum kalıyoruz.
Türk ekipleri ve menajerleri ara sıra yokluyorum ama katılım sayısı çok düşük kalıyor.
Zaten aktif kaç Türk ekibi var ki? O yüzden türk ekipleri böyle kalacağız diye düşünüyorum.
Diğer mesajına gelecek olursak; Dil öğrenmeyi seven biriyim, 1 kelime bile kazansam güzel birşeydir benim için. Portekizce ispanyolca italyanca almanca da inanır mısın nerden baksan 7-8 kalıp öğrendim bu sayede. Bazılarına göre anlamsızdır belki 7-8 kelime ne işe yarayacak diyebilirler saygı duyarım bu bakış açısı Yabancı da olsa birçok menajer ile whatsapp üzerinden görüşüyoruz benim için pratik oluyor.
-
@mrtgll33 Bi yerden sonra oyun da olsa insanın kanına dokunuyo Murat. Gerekirse iki forum arası dostluk turnuvası falan yapılır İtalya- Türkiye karışık. Veya başka bi ülkeyle. Bir kaç ülkeyle. Eski Osmanlı topraklarında yaşayan ülkelerin ekiplerini Osmanlı Kültür Oyunları adı altında birleştirebiliriz mesela. Herşey yapılır ama bizden ekip çıkmıyor. Adamlar oyunun tadını çıkarıyor resmen. Biz dümdüz bakıyoruz. Mini turnuva dahi olsa şurda oynayana da izleyene de zevk verir. Eagles Cup yapıldı 6 ekip katılıyo sadece bizden. Belki de kazanacağımız bir turnuva çünkü büyükler yok. Büyüklerle rekabet edemeyiz diye demiyorum ama edemeyiz şu halde. Can sıkıcı bir durum dile getirmek istedim.
Dil konusunda da çabanı takdir ediyorum. Bazen açar Narcos'u sırf İspanyolcayı dinlerim
-
@Kaiser-Brian-Clough Haha harika
-
Rata de dos patas
Te estoy hablando a ti
Porque un bicho rastrero
Aún siendo el más maldito
Comparado contigo
Se queda muy chiquito1:18'de başlayan kısma bayılıyorum. İspanyolca güzel dil.
-
@Kaiser-Brian-Clough kesinlikle öyle
-
Herkese hayırlı aksamlar
-
-
Puanlar da bir güncellense durumumuzu görürdük iyi olurdu.
@mrtgll33 sizin RO MANİA ya yetişmeye az kaldı sanırım. -
@sistematikci şuanlık biz geçtik onları abi 92 ye 91 di en son öndeydik.
-
@mrtgll33 said in Ekiple İlgili Sohbet:
@sistematikci şuanlık biz geçtik onları abi 92 ye 91 di en son öndeydik.
@mrtgll33 Helal olsun size de bu yakışır.:slight_smile:
O halde sıralamalar güncellenince gururla bir Türk ekibinin zirvede olmasını izleyeceğiz. :flag_tr: :flag_tr: :flag_tr: -
@sistematikci Bizde bekliyoruz abi eyvallah saolasın darısı sizlere
-
Yeniçeriler ekibi üyesi olarak cümleten selamun aleykum
-
@princemkey ekibin isim babası olarak aleyküm selam