Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
-
@Sir-Umut-Birdal said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@sistematikci bizim lig yarın akşam başlıyor. Sıkıntı bizde mi sizde mi?
Liginiz geç mi kuruldu acaba?
-
@Kaiser-Brian-Clough ligler aynı zaman da kuruldu ama simi farkı falan olabilir
-
@sistematikci said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
Evet arkadaşlar, ilk maçlar bu gece oynandı/oynanıyor. Katılan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Böyle bir organizasyona vesile olan @F-S-M-0-13 Arda Hocam' a da bize bu güzel heyecanı yaşattığı için herkes adına tekrardan şükranlarımı sunuyorum
Teşekkürler hocam sizin gibi değerli menajerler gelsin yeterki ben her zaman varım
-
@bloodyrevenga said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@Sultangazililer1 D GURUBUNDA TNT YOK DEMİ :d ÖYLE İSE PEK BAŞARILI OLAMAYACAKTA
İlk maçta TNT çekmen kötü oldu
-
@Sir-Umut-Birdal said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@sistematikci bizim lig yarın akşam başlıyor. Sıkıntı bizde mi sizde mi?
@Sir-Umut-Birdal esasında bu durum bir sorun olarak tanımlanamaz, bu olay tamamen ligi açan menajerin boş hesabının bulunduğu sunucudaki tur zamanı ile (maçların oynanış saati) ilgilidir.
Bilindiği üzere oyunda 85 adet server bulunmakta olup bu sunuculardaki tur zamanları TSİ' ye göre 17.00 da başlayıp 01.00 arasında devam etmektedir.
Dolayısıyla ligi açan PM' lerin bulunduğu sunucular saat kaçta başlıyorsa sizin maçınızda o saatte oynanmaya başlanacaktır. -
@mrtgll33 said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@Kaiser-Brian-Clough said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
The Damned United
Hemen bir spoiler:
Filmin sonunda Clough'ın 70'lerin sonunda Nottingham Forest'i avrupanın zirvesine çıkaran kişi olduğunu görünce yüzüme aptal bir sırıtış yerleşti. Hikayenin böyle bitmesi gerçekten çok tatmin ediciydi. bir de Clough'ın aklı sıra blöf yaparak Derby County yönetimine ultimatom vermesi ve akabinde kovulması, duruma aşina olan her fmciyi koparan bir sahne olmalı
Son FM noktasına iyi parmak basmışsın. Her zaman başıma gelir ve hep kovulurm. Genelde sözleşmemin iyileştirilmesini yeni stadyum yapılmasını ek bütçe falan isterim. Olmayınca kafa tutar basına konuşurum ve sonunda kovulurum herkesin başına gelmiştir. Clough ne yaptı peki. Takımı ikinci ligden al sen kısa süre içinde İngiltere liginde şampiyon yap şampiyonlar liginde yarı final oyna sonra sana sen kimsin desinler. taraftar arkanda oyuncular arkanda şehir arkanda ama gel gör ki yönetime kafa tutunca acıması olmuyo eğer diğer nostalji lig açılsaydı orada Nottingham ı alcaktım.
Bak şu turnuva nelere kadir. Açıp filmi tekrar izliycem. Teşekkürler Arda hocam @F-S-M-0-13 -
@F.S.M.0.13 said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@sistematikci said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
Evet arkadaşlar, ilk maçlar bu gece oynandı/oynanıyor. Katılan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Böyle bir organizasyona vesile olan @F-S-M-0-13 Arda Hocam' a da bize bu güzel heyecanı yaşattığı için herkes adına tekrardan şükranlarımı sunuyorum
Teşekkürler hocam sizin gibi değerli menajerler gelsin yeterki ben her zaman varım
@F-S-M-0-13 Hocam estağfurullah iltifatınız için teşekkür ederim ama övgünün daha büyüğüne gerek tecrübeniz gerekse bilgi birikiminizden ötürü siz daha layıksınız, keşke bu turnuvada siz ve @mrtgll33 Murat kardeşimiz gibi değerli arkadaşlarımız da olabilseydiniz ki o zaman eminim çok daha güzel ve keyifli olurdu :slight_smile:
-
@sistematikci bir an önce başlasın diye can atıyorum fakat diğer taraftan bakınca da henüz 2 menajer ( @leopold7801 @koyucu6704 ) daha katılacak. Onlar katılmadan da başlamasını istemem. Etiketlediğim arkadaşlar görüyorsanız katılın hadi
-
@cassano90 valla kardeşim siz baya sanslisiniz ben iş yorgunluğu sonrası maçlar yarın oynanıyor diye zannedip kadroyu kurmadım sonra bir baktım maç oynanmış yenildim
-
@Sir-Umut-Birdal kardeşim sizin lig dolulugu nasıl
-
@Bilocan-Bingul şu anda 10 kişiyiz. 2 kişi henüz gelmedi. Şansımıza lig yarın başlıyor. O zamana kadar inşallah katılır diğer menajerler.
-
@mrtgll33 aynen öyle valla
-
@F.S.M.0.13 said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
Bütün menajerlerin dikkatine:
Turnuvaya katılacak menajerlerin 7 Temmuz'da boş hesapları bulunmalıdır.
Boş hesabı bulunmayan ve bize bildirmeyen menajerler 2.maç gününden sonra lige alınmayacaktır ve yedek menajerler lige dahil olacaktır.
Lütfen hesaplarınızı ayırın aksi durumları bana bildirin!.Ayrıca PM olmak isterseniz yani grubunuzun ligini kendiniz kurmak isterseniz bize bildiriniz. Teşekkür ederim
Şunu da tekrar paylaşalım. Şu anlık katılmayan epey bir menajer var gibi. Yedek için isim yazdırma bitti mi bilmiyorum ama bitmediyse 2. maçlar oynandıktan sonra 5-10 arası yedek menajer alınacak gibi. Yedek arkadaşlar takipte olsun
-
İlk maçtan 2.liğe geçtik inşallah devam eder
-
This post is deleted!
-
Herkes grubunun lig tablosunu atsın