Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
-
bloodyrevenga tam diziliş taktik filan değiştirirken dostluk atmışsın 6-1 yenmişsin helal
-
D Grubu'nda haftanın takımını yapan simülatör çok taraflı davranmış sanırım Federasyon bizden.
Sprake (Leeds United 1967-1975); Laseroms (Feyenoord 1970), Reaney (Leeds United 1967-1975), Hunter (Leeds United 1967-1975), Hansen (Bayern Munich 1974-1976); Giles (Leeds United 1967-1975), Bremner (Leeds United 1967-1975), Hasil (Feyenoord 1970); Águas (Benfica 1961-1963), Clarke (Leeds United 1967-1975), Lorimer (Leeds United 1967-1975)
-
herkese bol şans arkadaşlar, iyi olan kazansın
-
@Sir-Umut-Birdal özgür trt
-
- yedek @ozgur-trt
-
Yedek Listesi
1-kasırga_53
2-mumi53
3- osmanlı X
4- ozgur trt -
@Kaiser-Brian-Clough harbiden ya bende şaşırdım bakıyorum hiç benim yok bi ara unitedı okudum ben sandım yine leeds miş
-
@TuRkAsKeri75 Olur inşallah diyelim
-
Yedek listeye benide eklermisiniz.
-
Yedek Listesi
1-kasırga_53
2-mumi53
3- osmanlı X
4- ozgur trt
5-TalatBabaa -
@TuRkAsKeri75 Nostalji kadroları gerçek gibi yaşıyorum. Oyuncuların da hepsini tanıdığım için bazen güçlerine göre değil de sevdiğim adamı 11'e koyuyorum. Bremner var takımda. Gerçekte de takım kaptanıydı burda da direkt kaptan yaptım. Gerçekte de penaltı atardı direkt penaltılara atadım onu Leeds'i çok sevmem. Galatasaraylılar genelde sevmez. Ama burada oyuncuları tanıdığım için şu an Nostalji Kupası zevkli oluyor. Nottingham'ı alsaydım direkt McGovern kaptan olacaktı çünkü hep kaptandı
-
@53kenan53 EYvallah
-
İlk Maçta Liderlige Oturduk İşşallah Devamı Gelir Nostalji Ligi A
osm dostluk TR / grup F İlk Maç Puan Tablosu. -
@1982UqurSert1982 Darısı son maçlara
-
@Kaiser-Brian-Clough Hahaha diyecek söz bulamıyorum Billy Bremner
Eski nesil bilir ama bana yakın zamanda hırçınlık agresiflik olarak Gattuso misalini hatırlattı iki kısa boylu adam iki kaptan 2 hırçın orta saha
biri italya biri iskoç olsada ben benzetme yapmadan duramamAyrıca spoiler brian clough'a atar yapmışlığı vardır
-
@mrtgll33 Kesinlikle. Çirkeftir de ayrıca. Her takıma lazım böylesi bu turnuvada atar yapmamasını diliyorum
Belgeselde dediklerine göre Leeds oyuncularının tamamı o dönemde Clough'u sabote etmiş. Onun için oynamak istemiyorduk demişler. Zaten 44 günde kovulmasının sebebi bu sabotaj. Kötü menajer olması değil. Ayrıca Don Revie'yi bilirsin. Bizdeki Fatih Terim gibi Leeds efsanesi ve Tudor'un şimdi Fatih Terim için kazandığı tüm kupalar çöp ve hile demesini düşün
Şimdilerde bir takımın ikinci ligden çıktığı sene Süper ligi kazanmasını hayal edin ve sonraki sene Şampiyonlar Ligi'ni. Ve sonraki sene tekrar Şampiyonlar Ligi'ni kazanmasını düşünün. Hayal bile etmesi imkansızken bunu İngiltere'de başarmış bi abimiz var.