Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
-
@Kaiser-Brian-Clough deplasmanda olduğumuz halde bir de
Dk 73te attım 0-1 kazandım
Tam 1-0 olsun benim olsun mantığıyla çıktığım bir maçtı. Öyle de oldu
@Sir-Umut-Birdal helal
-
Bişey sorucam pc spiker ve fantezi ligi ne zaman gelicek ?
-
Bişey sorucam pc spiker ve fantezi ligi ne zaman gelicek ?
@TuRkAsKeri75 Daha var
-
@TuRkAsKeri75 Daha var
@mrtgll33 Oo ben pcden bakıcam da maçlara böyle turnuvalarda filan heyecanlanıyorum spiker şart
-
Merhaba kıymetli OSM sevdalısı arkadaşlarım selam olsun sizlere, nasılsınız iyisiniz inşallah
-
@TuRkAsKeri75 Nostalji kadroları gerçek gibi yaşıyorum. Oyuncuların da hepsini tanıdığım için bazen güçlerine göre değil de sevdiğim adamı 11'e koyuyorum. Bremner var takımda. Gerçekte de takım kaptanıydı burda da direkt kaptan yaptım. Gerçekte de penaltı atardı direkt penaltılara atadım onu
Leeds'i çok sevmem. Galatasaraylılar genelde sevmez. Ama burada oyuncuları tanıdığım için şu an Nostalji Kupası zevkli oluyor. Nottingham'ı alsaydım direkt McGovern kaptan olacaktı çünkü hep kaptandı
@Kaiser-Brian-Clough kardeşim aldığın takım tam nickine uymuş
-
Merhaba kıymetli OSM sevdalısı arkadaşlarım selam olsun sizlere, nasılsınız iyisiniz inşallah
@sistematikci İyidir abi sen nasılsın
-
@sistematikci o tntleri patlatabilecek miyiz bakalım
@TuRkAsKeri75 said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@sistematikci o tntleri patlatabilecek miyiz bakalım
dikkat et patlamasın (taktiklerin):D
-
@Sultangazililer1 said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
Eagles bekliyorum artık Ferhat canım sıkılıyor bitmedi gitti şu ilk tur
-
@Kaiser-Brian-Clough Hahaha diyecek söz bulamıyorum
Billy Bremner
Eski nesil bilir ama bana yakın zamanda hırçınlık agresiflik olarak Gattuso misalini hatırlattı
iki kısa boylu adam iki kaptan 2 hırçın orta saha
biri italya biri iskoç olsada ben benzetme yapmadan duramamAyrıca spoiler brian clough'a atar yapmışlığı vardır
@mrtgll33 abi brian clough bana göre tarihin en iyi hocalarındandır adam 2.ligden nottingham forestı aldı 2yıl üst üste şampiyonlar liginde şampiyon yaptı ama leedsliler sabırsızca adamı yolladı yollamasalardı o dönem liverpool değil leedsin adı geçerdi
-
@Kaiser-Brian-Clough abi @Ghost4512 yi deplasmanda 1-2 yenmişsin
tebrikler :clap_tone1: :clap_tone1:
-
@TuRkAsKeri75 Nostalji kadroları gerçek gibi yaşıyorum. Oyuncuların da hepsini tanıdığım için bazen güçlerine göre değil de sevdiğim adamı 11'e koyuyorum. Bremner var takımda. Gerçekte de takım kaptanıydı burda da direkt kaptan yaptım. Gerçekte de penaltı atardı direkt penaltılara atadım onu
Leeds'i çok sevmem. Galatasaraylılar genelde sevmez. Ama burada oyuncuları tanıdığım için şu an Nostalji Kupası zevkli oluyor. Nottingham'ı alsaydım direkt McGovern kaptan olacaktı çünkü hep kaptandı
@Kaiser-Brian-Clough Tebrikler
-
Bu turnuvada bence herkes kazanıcak,en kötü ihtimalle oyun zevki ve yeni taktiklerin keşfedildiği,bulunduğu bir turnuva olur.Teşekkürler @F-S-M-0-13 Arda abi ve sponsorumuz @DarylDixon31 Halil.
-
@mrtgll33 abi brian clough bana göre tarihin en iyi hocalarındandır adam 2.ligden nottingham forestı aldı 2yıl üst üste şampiyonlar liginde şampiyon yaptı ama leedsliler sabırsızca adamı yolladı yollamasalardı o dönem liverpool değil leedsin adı geçerdi
@Bilocan-Bingul kardeşim sen nerdesin kaç gündür daha önce katılmanı bekliyordum sohbete
-
@sistematikci Merhaba abi
-
Bu turnuvada bence herkes kazanıcak,en kötü ihtimalle oyun zevki ve yeni taktiklerin keşfedildiği,bulunduğu bir turnuva olur.Teşekkürler @F-S-M-0-13 Arda abi ve sponsorumuz @DarylDixon31 Halil.
-
@Sir-Umut-Birdal huuuu ifşa
-
@Sir-Umut-Birdal said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
Maçın hakkı beraberlikti. Bremner biri penaltıdan diğeri serbest vuruştan iki gol attı. Yoksa ortada geçti maç skorborddan izlediğim kadarıyla
@Ghost4512 Teşekkürler hocam. Bana kalırsa talihsiz iki maç geçirdin. Birinde çok üstündün diğerinde de beraberlik hakedilmişti en azından. Sonraki maçlarda seri galibiyetler bekliyorum
-
@CnytAkn said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
Teşekkürler canım kardeşim