Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
-
@Sir-Umut-Birdal sevdim bu turnuvayı
-
@mrtgll33 1. maçta iki sahada da %22 oynanmış, 2. maçta rakip benim yarı sahamda daha çok oynamış, 3. maçta ben rakip yarı sahada daha çok oynamışım, 4. maçta rakip benim yarı sahamda daha çok oynamış.
-
@Kaiser-Brian-Clough said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@TuRkAsKeri75 said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@mrtgll33 3-0 yenilmisim ne yorumu yapcak bisey kalmadı 4-3-3 dışına çıkamıyoruz
Sırf senin için bu gece farklı taktik deniycem. 433 dışına nasıl çıkılır gör bak. Hatta kadroda rotasyon yapıp deniycem. Alex Ferguson rotasyonu hem de
Tahrik ediyorsunuz sonra yeniliyorum. 433 dışına çıkmadan oyna işte
-
@Kaiser-Brian-Clough ahahah nedir sonuç
-
@Kaiser-Brian-Clough Çok güzel örnek oldun çıktım ben zaten dışına
-
@Kaiser-Brian-Clough 4-4-2 deniycem ben
-
@Kaiser-Brian-Clough said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
Bu bahtsızlık olmuş ya
-
@Kaiser-Brian-Clough benim istatistikler hiçbir şeymiş abi bunu anladım oyun motoru sana daha büyük haksızlık etmiş
-
@Sir-Umut-Birdal said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@Kaiser-Brian-Clough benim istatistikler hiçbir şeymiş abi bunu anladım oyun motoru sana daha büyük haksızlık etmiş
Biraz şanssızlık oldu ama örnek teşkil etmek lazım gördünüz insiyatif aldım
-
@Kaiser-Brian-Clough valla ben 433 ve 451in dışına zor çıkarım gruptan çıkma ümidim kalmazsa fantastik bir şeyler deneyebilirim ama ümidim devam ettikçe garantici olcam
-
Ben 4.lüge yükseldim umudum var hala taktik denemek istemiyorum denerken elimde patlıyo
-
@Kaiser-Brian-Clough oyun adaletsiz bazen
-
@Kaiser-Brian-Clough bu maç 4-3-3 dışına çıkacakmısın ?
-
@TuRkAsKeri75 ooo ikinizin maçı mı?
-
Günaydın arkadaşlar hayırlı günler dilerim
-
@F.S.M.0.13 günaydın abi. Amin, cümlemize.
-
@F.S.M.0.13 Günaydın
-
@Sir-Umut-Birdal ikimizin değil diğer hafta bizim mac