ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
-
@Sultangazililer1 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
Selam aleyküm
Ferhatim da geldi hosgeldin Kardeşim
-
@sistematikci hocam sizi görüp kötü olmak mümkün mü ?
-
@F.S.M.0.13 Hasan , abi onemli degil insan hali
-
@F-S-M-0-13 Estağfurullah Arda Hocam biz de sizleri her daim buralarda görünce iyi oluyoruz, eksik olmayın
-
@SütlüPizza unutmam artık kardeşim dayımın isminde hasan
-
@sistematikci o şeref bize ait hocam
-
@F-S-M-0-13 Eyvallah hocam o şeref asıl bize ait
Düzenlediğiniz turnuva çok güzel ilerliyor maşallah hem oyuna hem de foruma olan ilgiyi arttırdı, böyle organizasyonlar arttığı sürece oyunumuz çok daha güzel hale gelecektir -
@F.S.M.0.13 Eyvallah abi
-
@sistematikci sizin gibi oyuna gönül vermiş ilgili arkadaşlarımız olduğu sürece her türlü turnuvayı düzenleriz Allahın izniyle hocam
-
@Sultangazililer1 yine mi sen bilader
Atar yapıyorum sana
-
@F.S.M.0.13 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
@sistematikci sizin gibi oyuna gönül vermiş ilgili arkadaşlarımız olduğu sürece her türlü turnuvayı düzenleriz Allahın izniyle hocam
Hocam biz de sizin gibi değerli arkadaşlarımız sayesinde oyuna bu kadar gönül veriyoruz, sağolun, varolun
-
@mrtgll33 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
Bi Allah'ın kuluda demiyor ki Staff kardeş hep sen yardımcı oluyorsun bizimde senin için yapabileceğimiz bişey var mı diye
Ne vereyim abime
-
@sistematikci eyvallah hocam biz birlikte güçlüyüz
-
@mrtgll33 said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
Bi Allah'ın kuluda demiyor ki Staff kardeş hep sen yardımcı oluyorsun bizimde senin için yapabileceğimiz bişey var mı diye
@mrtgll33 Murat kardeşim sen olmasan zaten bizim halimiz nice olur, her konuda hızır gibi yetişip bilgilendiriyorsun maşallah
-
@sistematikci katılıyorum oyun için herşeyi yapıyor murat hep derim bizim en büyük şansımız Murat'ın olması
-
Selamun aleyküm
-
@TuRkAsKeri75 Aleyküm Selam
-
@SütlüPizza eyvallah